VILKEN JÄVLA FEST!!!!

JA…. ni läste rätt… det hade ju räckt med att mina vänner hade sagt att de inte vill leka med mig, men att ta död på mig???? hehe…. shit… jag kommer ba**a på mig!!

VILKEN JÄVLA FEST!!!! tyvärr kommer jag inte ihåg så mycket de sista timmarna 🙁 lite trist faktiskt… har kollat igenom bilderna lite för att få lite lucköppning 🙂

Jag hade ju jobbat på ett projekt den här veckan till min fest… det var en egobok som jag gjort. Jag köpte en gästbok på akademibokhandeln sen letade jag bland alla kort jag har i datorn på kort på mig tillsammans med alla gäster, printa ut, klistrade in och ville då att mina gäster skulle skriva första gången de träffade mig eller ett minne med mig 🙂 JÄTTE kul och jag tror alla verkligen tog sig tid att läsa 🙂 Ska läsa igenom den i kväll.

Det är massor jag vill berätta och massor med kort jag ska lägga ut… MEN… jag hade ÅTTA partykameror på plats som det togs frebrilt med så jag har inte hunnit sortera. Ska ta mig till nu när jag åker till Spanien och är själv 2 dagar, då ska jag lägga upp ett inlägg med massor med kort från festen 🙂

Men slänger in kort på mina superfina presenter som jag överväldigades med 🙂


Från min super fina vän Jeanette fick jag en middag med henne 🙂

Från Ida, Daniel, Jimmie och Lina fick jag denna, neu lash… dom tycker jag är lite töntig när jag använder lösögonfransar :/

 

Från ”några av mina bästa vänner”, tror de e samma gäng som jag fick fallskärmshoppet av så ska jag få ta bilder i studio med en fotograf, stylist och allt 🙂

Av Susanna fick jag beställa vad jag vill från Victoria Secret för 30 dollar 🙂 weeeiiiiiii

Från Emelie och Lovisa fick jag en middag på Imperiet med dom 🙂 myyyyysssss…. mycket middagar för mig framöver *lycklig*

Av mina fågeltjejer fick jag massa produkter från Make up Store 🙂 Tack Fredrika, Julia, Johanna och Sofie 🙂

Japp… så var det ju de där omtalande hoppet 🙂 Yaz, Amad, Jia-Hwa, Lina, Olof, Sanne, Johanna, Tepp, Mange, Mackan, Anton och Susanne (hoppas jag inte glömde någon) tack för att jag fick lära känna er….

Det var jäkligt tungt att gå upp kl 9 i morse för att städa lokalen 🙁 nästa gång (om jag någonsin mer kommer ha en fest) så tänker jag köpa städ!!!

Sen brände jag ner till Nynäs för att fira med min familj 🙂

Av min syster Liselott och hennes exman samt deras två barn fick jag presentkort på Expert, nu ska jag äntlligen köpa min NESPRESSO maskin 🙂

Av mina föräldrar fick jag en parfym samt pengar 🙂

 

Kommer somna lycklig att jag är en frisk 30 åring, att jag har fantastiska vänner som gjorde min kväll till den bästa, min underbara pojkvän som ställde upp och hjälpte mig både på dagen, under kvällen och idag 🙂

Håll utkik här de närmsta dagarna då kommer en bildbomb med massor med bilder från festen.

Nu ska jag lägga mig och läsa i min EGOBOK!

God natt,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *