Snart smäller det!

Marie håller i sitt projekt själv och verkar fixa årets mest spännande fest 🙂 Det är måååånga som ser framemot den och såklart att fira Miss M på sin stora dag!

Det känns som om jag varit 30 länge. Nästan som det är orealistiskt att jag varit 29! Vadå TJOGU nie…Sjukt! Nu känns 32, 35, 38 helt naturligt att skriva. Undra hur jag ser ut när jag blir runt 40…Typiskt tjejigt att analysera om sitt utseende 10 år framåt! Tror inte nån kille tänker så, de tänker istället på vilket fotbollslag som är Chanpions då.

Kläder till lördagen = ?

Ingen klänning blir det. Orsak 1- alldeles för kallt. Orsak 2- mitt feta blåmärke efter att snubblat i diskmaskinens vassa kant!

Den enda som tyckte det va skit kul när jag snubblade, och sen hoppade på 1 ben för det gjorde så jävla ONT var ju Nayomi! Jag var tvungen att hoppa för annars hade jag gråtit….Passade på att ta en bild på hennes asgarv! Nåt positivt ur smärtan…

Fredag redan! Jag flyr till min mamma idag 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *