Kreativitet…

Halloj!

Torsdag redan, tusan vad fort den här veckan gick… men jag har fått massor gjort 🙂 De sista inför min fest fixades i dag… blev INGEN tårta men det blev något annat 😉 Säger inget utan lovar att ta massor med kort på festen så bildbombar jag bloggen efter!

Har bara en sak till jag måste handla på Åhlens idag sen ska jag hämta ståbort i morgon som jag hyrt 🙂
Sticker till Kista efter jobbet då jag senare ska till Magdalena, Felix och Frida. Jag ska få middag, fika och massa myyyyys 😉 ….. ja bara kaffe till fika…. inget gotti!!

Btw… jag har gått ner 2.9 kg på 2½ vecka… tror det mestadels beror på att jag när jag jobbade mässan gick 14 timmar per dag, men även att jag slutat med gotti har gjort sitt. Håll nu tummarna att jag kommer i min skit snygga svarta klänning på lördag…. den är lika tajt som ett korvskinn :/

 

Magdalena är så söt…. fick ett sms i morse av henne där hon frågade om jag hade mycket tvätt, isf fick jag gärna tvätta hos henne i kväll iom att jag jobbat så mycket 🙂 Jag blev gudaglad 🙂

Här är Magdalena, Frida och jag när vi var i Spanien i sommras 🙂

 

Och här är Felix, oxå från i sommras i Spanien 🙂

 

I går kom jag på en genial ide till min fest, jag vill inte berätta det än då det är en överraskning för mina gäster på lördag men det jag blev mest glad över är att jag fått tillbaka lite kreativitet 🙂 Känner att jag haft lite stiltje där… jag är en ganska färgglad människa som kommer på den ena knasiga iden efter den andra, men sistone inte varit så kreativ… men nu så 🙂 🙂

Så i går satt jag i flera timmar och letade efter en sak, sen i dag fixade jag mera och i Kista ska jag handla de sista till ”projektet”

 

MrX ringde och hade en annan bra ide oxå, den avslöjar jag inte heller än….

 

Tror verkligen att min fest kan bli riktigt kul 🙂 Hoppas verkligen det iaf, lagt ner massor med tid, resrurser och $$$$$$$ så måtte den bli bra 😉

 

På återseende,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *