Bara massa jobb!

Yasmina- jag mår bra… jobbar hela tiden nu!!

I fredags jobbade jag hemma fram till 14 tiden när jag plockade upp en kollega innan vi brände ner till Skåneland. Jag skulle till Lund och hon hälsa på sin syster i Malmö, jätte jätte skönt att få sällskap i bilen då man är fast i 6-7 timmar.

Kom till hotellet, beställde upp roomservice, fram med datorn och fixa de sista på gästlistan samtidigt som Idol var på i bakgrunden 🙂 En dusch och en film sen somnade jag ovaggad.

Upp och jobba, var på plats 11:30 och kom hem vid 3 tiden på natten, en 15.5 timmars arbetsdag… det är väl helt normalt?

Klockan ringde halv nio, upp äta frukost, plocka min kollega vid tågstationen och tillbaka till Sthlm… Satt i kö på E4an alldeles för länge…. det var en olycka, riktigt otäckt tycker jag 🙁 Hem droppa väskan, bränna vidare ner till nynäs för att hämta min katt…. Kl 19:30 ställde jag mig i duschen hemma och det var först då jag insåg hur in i hel**te trött jag var… benen värkte, föttern värkt och jag kunde knappt hålla uppe ögonen 🙁

MrX kom förbi, film och mys… sen somnade jag tidigt.

 

I går jobbade jag hemma… lämnade Released för en liten stund för att hoppa in i Sthlm Beer & Whisky festival som är nu två helger i rad där jag går ansvar för våra 7 montrar. På kvällen brände jag och MrX till skärholmen för att jag skulle hitta personalkläder och kläder till mig själv att ha på mässan men kom hem tomhänt 🙁

I dag blir det jobb hela dagen, på lunchen måste jag ner på stan och försöka hitta iaf personalkläderna, mina kläder får vänta!! I kväll blir det träning för första gången på 2 månader, yaaaaaayyyyy!!!! Kommer vara död och ha ont i kroppen 🙁

 

I morgon utbildning hela dagen nästan och tors- lörd jobbar jag 14 timmars pass…. så…. jag kommer INTE vara aktiv här, jag litar på dig nu YAZ 😉

 

 

Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *