Underbara Helg <3

OOOOHHH vilken unerbar helg 🙂

Måste säga att hösten är välkommen, om den blir som i lördags: Solig och mysig!

Vi besökte Skansen i lördags förmiddag, och jag tyckte det var så fint där. Har inte besökt Skansen sen jag gick i lågstadiet tror jag…De hade en höstmarknad med massa 50,60 tals grejer och mat och bullar och handverk och djur etc…

Nayomi tyckte ankorna i dammen var roligast 🙂

 Och älskade moroten!!!

Senare var det middag hos oss med mina päron och fam Cheng! Vi fick njuta av Amads risotto med kalv…nånting….5 av 5!

Min mamma och min pappa på mddag hos oss, alltid lika mysigt med mina päron 🙂

 

Lina med Nayomi 🙂 

Amad berättar hemligheten bakom han berömda risotto…. 

 

Familjen Cheng <3

Nu väntar vi vå några ”Ching, Chang och Chongs” hihi… 

Idag söndag har vi tagit det lugnt, en skön och avslappnad familjedag 🙂 Nayomi fick konstiga små utslag på kroppen och ett tag tänkte jag VATTENKOPPOOOOR! Men nej, det kom o gick men bröt aldrig ut. Som tur är. Hon har ju varit tillräckligt sjuk nu stackarn…

Shopping och heminredning har stått på listan. Tavlorna kom upp i hallen och nu kan vi njuta av vårt bröllop igen, i bilder…underbart <3 <3 <3 

Imorgon ska jag lägga upp LA shoppingen och även dagens fångst!

Så håll utkik på mina skor, designade av självaste Beyonce 🙂

 

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *