Utvilad :)

Sovit i nästan 12 timmar i natt 🙂 Somnade halv nio i går på soffan, jag kämpade bra med att hålla mina bruna ögon öppna men kunde till slut inte längre. Vaknade vid 1 tiden och gick över till sängen och sov sen till tio över åtta, trött???? ja det kan man lugnt påstå!! Hade lite brist på sömn att ta igen tror jag 🙂

 

I morgon sticker jag till Lund, ska ha första delfinalen av Released. Kvällen kommer spenderas ensam på ett hotellrum… humm…. om man känner sig ensam?? JAPP!! Finns inget här i världen som får en att känna sig så ensam som att ligga en helgdag ensam på ett hotellrum. Dock tillhör det mitt jobb så bara att svälja. Måste vara på plats kl 13 på lördagen då det är Get in och alla band kommer för sound check….. sen blir det en låååång dag och natt med jobb och söndag åker jag hem!

Får ta med massa film och köpa godis i morgon och krypa upp i sängen….. hoppas på att de har badkar, då ska jag bada läääänge, lägga ansiktsmask och ta ett glas vin 🙂

 

Jag och Yaz i Vegas, en kväll när vi var påväg ut 🙂

 

Finns så många människor jag saknar och som jag skulle vilja träffa och tanka energi av… men det får vänta ett par veckor. Har min intensivaste period nu med jobb…. Jobbar tre helger i rad och de två kommande efter denna jobbar jag tors- lör, 14 timmar om dagen. Sen är det min 30 års fest 🙂 Det ska bli kul…. sen Spanien en vecka sen jobbar jag 2 helger till…. så jag kan träffa dom i….. november?? galet!

Apropå min 30 års fest…. vet nu hur dyrt det är med dj i bara FEM timmar??? 4000 spänn…. jag ska fan bli dj…

Min fest blir lite större och dyrare än jag tänkt… tar catering på mat oxå, skönt att slippa stå med allt själv, sen ska det alkohol på det…. jag blir urfattig 😉 hehe..

 

Önskar er en fin dag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *