Resfeber?

Jag brukar inte ha resfeber.. helt ärligt vet jag inte riktigt vad de är? Men om jag får gissa så är det nog de jag har just nu… Jag är så galet stressad över hur jag ska hinna allt? I dag har jag jobbat non stop fram till halv tre. Telefonen både ringde och pepp på sms men så fort det var privat så har jag inte svarat, har inte hunnit. Halv tre drog jag till Lina som fixade till mitt hår 🙂 jag blev jätte fin 🙂 Lite kortare och mycket mörkare 🙂

Som straff för det får jag sitta hemma i kväll och jobba… men de får det vara värt 🙂 man vill ju vara fin i håret 😉


Jag lovade ju i mitt förra inlägg att slänga in lite bilder från Pizzerian vi alla var och åt på i lördags 🙂 Här är Amads pizza…. ser ut som vilken pizza som helst men den är större än den ser ut på kortet. Titta på Nayomis tallrik, det är en vanlig vuxen mattallrik…. nu kanske ni förstår hur gigantiska dom är. Hänger 10 cm ut runt om tallrinken… INSANE!!! Och om ni kollar på Jia-Hwas tallrik på kortet nedanför till höger ser ni att han vikt sin pizza, ändå täcker den hela tallriken!

Jag har aldrig varit vidare förtjust i pizza så jag åt en kebabsallad i stället 🙂 Suuuuper god med massa goda såser och bröd!

Mange, Anton och Nono 🙂                                            Jia-Hwa, Lina, Johanna och Tepp 🙂

Efter vi ätit hade alla pizzakoma och vi drog hem till Tepp och Johanna för lite spelkväll…. godis i skålarna (hur fan orkar man efter denna mat) och Buzz. Super trevligt som vanligt men det fick bli en hyffsad tidig lördagkväll!

Pigg som tusan vaknade man i går, fika med Emil på stan, handla och planera inför tjejmiddagen och puttsa fönstrerna fick bli mina söndagsprojekt 🙂

I morgon ska jag jobba, jobba och sen jobba lite till. Tar med datorn hem efter jobbet då jag kommer ha galet mycket :/ På Onsdag har jag massor jag måste göra.. och jag måste göra det på dagen… när jag egentligen måste jobba…. Fixa naglarna och åka ner till nynäs med Sune, inkvarta han där innan jag bara åker därifrån, till jobbet sen hem och fixa tjejmiddag 🙂 Sen kommer MrX på kvällen… tjejena hoppas på att han kommer för tidigt så de hinner träffa honom 😉 hehe… vi får se!

På Torsdag ska jag möta Yaz på centralen vid 8, vi bestämde oss för att ta Arlanda Express då det är alldeles för mycket köer vid den tiden.

Gaaaahhhhhh…. lyxproblem men jag tycker det är jobbigt att stressa, och stressa är INGET jag får göra 🙁

Nää nu ska jag ner och köpa indiskt runt hörnet sen blir de jobb!!

God kväll,

Marie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *