Jag ser framemot….

Uuuuuff vilken dag, och hur många som helst som är sjuka, jag säger bara: Stay away!!! Jag är väl den som har störst smittorisk efter Nayomi, med tanke på alla dagis bakterier…men mitt jobb-schema är för fullspäckat för att ligga hemma och kurera, jag har inte varit hemma pga sjukdom de senaste 6 åren typ!

Och helgen var ju galet trevlig! Vin o ost kväll med fam Backman på fredagen, kräftskiva på lördagen och Zorbing på söndagen. Ingen vila bara fart o fläng och några super-dunder trevliga vänner o bekanta 🙂

Denna vecka ser ut att bli lugnare:

Imorgon jobbar jag sent…

Onsdagen är en mor o dotter dag då pappa Amad jobbar jätte sent!

På torsdag ska jag med Nayomi på 1-års kalas, Noah fyller år 🙂

På fredag blir det absolut inga planer! Tack o gonatt typ!

Nu på lördag så ska vi på party party, min fd admin Jessica fyller 22 år + lite till. Så då flyger klackarna i taket 🙂

Söndag = låt mig vara ifred dag 🙂

Jo så ser min vecka ut so far, jag vill inte smocka den som jag skulle kunna. Det vore gött att ha ”inget att göra” dagar, det var länge sen jag hade en sån dag 🙂

Men en sak ser jag xtra mkt framemot, det är att njuta av våran vackra gård! Centralbadets park, en tidig morgon när man hör fåglarnas kvitter, ser dom bada i parkens fina fontän, se på den vackra byggnaden, sitta ner på bänken med en morgon latte och plocka några äpplen och päron till min dotter från träden…Helt fantastiskt, lugnt, stille, fridfullt och en stund till att andas in ren luft mitt i city….

Det ser jag verkligen framemot 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *