Välkommen helg :)

Jag blir så glad när jag tittar över mina hoods, jag har det fint nära mitt boende! Grymt fin stad jag bor i, underbara gator, massor med folk så ensam är jag aldrig, och så nära till allt….vackra Sthlm 🙂

Det har varit lite fest hit o dit det senaste 2 dagarna…I torsdags hade vi en årlig gårdsfest här på våran terass. Det blev succé och det kändes att alla som va på plats vart nöjda 🙂
Första gången jag tyckte det var kul att vara ordförande hehe!

Igår fredag efter jobbet och dagis gick jag och handla OSTAR och kex till våran ost kväll med fam Backman! Vi åt så mkt ost att både jag o Neda höll på att slockna, så mätta vart vi 🙂 Sååååå gott!!! Och vilken underbart mysig kväll det blev. Nico o Nayomi hade jätte kul ihop!

Ikväll blir det KRÄFTSKIVA med champagne grannarna, Miss M + Mr X och min mamma och syster nr1 och ett par till…vi ska sitta på terassen och smutta på bubbel och äta goda kräftor 🙂

Och vilket VÄDER idag! Blir lycklig av att få solstrålar sent i augusti! Underbart!

Jag uppdaterar m bilder sen. Nu lite skönhetssömn med Nayomi o Barry! Anad kör en klass o ska handla sen 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *