K*K finest.se….

Förlåt… känns som vi bara gnäller på finest.se men vafan asså???? I går satt jag i säkert en timme och skrev ett långt inlägg om min helg och när jag publicerar det försvinner ALLT!!!
MEN…. iom att de hänt förut så hade jag kopierat det och tänkte att det är ju bara att gå in igen…. eller hur??? tjiiii fick jag… kom inte in på sidan på hela dagen i går… Grrrrrrr 🙁

Så nu struntar jag i det inlägget…. ni kan läsa Yaz inlägg nedan då jag umgåtts med henne 🙂

I går kväll tog jag tag i min lägenhet och storstädade den!!! På onsdag kommer 3 besiktningsgubbar och ska kolla om jag har en eventuell vattenläcka i badrummet… kul!!! NOT! Och jag som ska börja buda på lägenheten i morgon,… inte så enkel om man inte vet om man kan sälja. Åhhhhhh jag är så trött på allt just nu! Tycker det är min tur att vara tjejen som får både lägenheten och killen 😉

På kvällen kom någon speciell över och vi tittade på film och åt popcorn och dipp J Bästa gottiset som finns J

Veckan bjuder inte på allt för roliga aktiviteter mer än att Pole Dance börjar i morgon och på lördag ska jag på kräftskiva J Så fort min halsont försvinner så blir det lite träning igen, tror jag gick lite hårt ut så kroppen strejkar!!

Puss & Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *