Tröst äter med gott samvete

Jag har haft liten huvudvärk konstant under de senaste 2 veckorna. Lite bara så att jag inte ens orkat svälja ner Alvedon för det. Sen händer allt skit på mitt jobb som jag bara hatar att behöva fixa till. Så irriterande, frustrerande och min energi bara sjönk till botten igår. Så redan på lunchen sket jag totalt i allt och ville bara komma iväg, så jag och min högra hand Therese åt på Subways, mackornas rolls royce! Och bara en timme efter känner jag inte av huvudvärken!

Mste varit min diet utan carbs som gjort att huvudet inte orkat. Vet ej, men sen fortsatte ätandet 🙂 Det blev Texas Burger till middag och en godiskål som Amad köpte och då blir den FEEET!

Japp, så nu mår jag lite bättre, har ju fått i lite mer kolhydrater åxå! Min frukostmacka va inte nådig, check this out!

Imorse vaknade jag, eller jag rättar, min dotter väcker oss kl 7.23….nja det kändes väl sådär. Regnet öser och det är rätt så mörkt, egentligen ville jag bara ligga i sängen och dra täcket över huvudet. Men istället så gick jjag upp och tittade på Bulibompa och lekte kurragömma…Kul det med 🙂

Amad är hos frissan med Nayomi och sen ska vi till Sats Medis för att köra Combat med Norre o Marie! Efter det vette ej än, men vädret suger och det är kallt. Brrrr….

 

En Caribien kryssning kanske?

 

Kram

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *