You are my sweetest downfall!!

Good dame vad min kropp värker 🙂 Men på ett positivt sätt! Träningsvärken gör sig påmind och jag gillart…. Har kommit in i ett flow nu med träningen vilket känns fantastiskt 🙂 Pump i sönd, Combat i mån, Zumba i går, Crossfit med Mr Crossfit himself i eftermiddag 🙂  

Veckan innan VEGAS blir det till att plocka bort ALLA kolhydrater så man kan komma i en snygg bikini på alla pool partyn som är 😉

Inside infomation säger att dollan är i krigszon, den kommer rasa!!! Vilket är bra inför mitt besök i Vegas!! Den spås gå ner till 5:50. Ett annat tips jag prcis fått är att de släpper Iphone 5 i Usa den 15 SEPTEMBER!!!!! wohooo… vill man kan man göra bra business… köpa dom för 4000 i Usa och sälja för 10 000 i Svea 😉         Så nu gäller det att ha is i magen och inte köpa dollarn inom ett par veckor utan vänta till dagarna innan vi åker 🙂

Mycket kul som händer just nu men måste tyvärr vänta med att säga något… ha tålamod mina vänner 😉

 

Fridens,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *