Kan man köpa fler timmar till dygnet?

Kan inte typ groupon som har sina special dealer och skumma rabatter få till en deal med solen och månen för att öka dygnet med ett par timmar!? Jag hade köpt den dealen direkt!

Denna vecka har jag knappt timmar som räcker till annat än jobb 🙁 Är helt slut i huvudet och kroppen värken, inte som träningsvärk för Miss M, men den värker av utmattning….2 dagar kvar…till helg, till frid i hjärnan!

Men såklart har jag ju hunnit med lite gos med min dotter och hund 🙂 Min man får jag gosa med i helgen hihi!

Idag har jag, nu får ni hålla i er, jag har, JAG har, Yasmina tha mama har: LAGAT MAT!!! Wooohoooo!!! Och inte var det pyttipanna eller fiskpinnar utan det här va min egen påhittade maträtt. Jag kallar den för ”Paprika Paradiset” 🙂

Den innehöll 5 röda och 1 gul paprika. Sen körde jag köttfärs med lök o smör i pannan. Sen tillsatte jag tomatpure med vitlök o örter. Sen lite bönor, en broccoli och några skedar Sambal. Salt + peppar + kajenne peppar + paprika krydda = Rör om i svag värme. Sen fyller jag dom små söta rackarna med innehållet och strör på med ost. In i ugnen tills min man inser att jag glömt dom där och räddar min middag från en brinnande katastrof! Qinua till om man äter carbs. Jag åt 2 paprikor och blev super mätt 🙂

Ahhhaaaa, jag kan laga mat OM jag vill. Kanske ska skriva en kokbok som jag kallar: ”Det är inte kul att stå i köket men det går om man måste”. Storsäljare!

Imorgon blir det träning. Idag vilade jag. Igår körde jag Cross på Zenit som btw ser ut som en krigs-zon. Jag kom i ett par JEANS idag 🙂 Kan ta en bild på min snygga häck sen! Whooop whooop!

Nu ska jag sussa och räkna fåren innan. Har lite sömn problem just nu. Jag sover dåligt och vaknar under natten. Fy det blir så när jag stressar. Ibland undrar jag hur det vore att leva ett liv utan stress. Varje gång jag undrar så slår det mig att det nästan går: stäng av mobilen efter jobbet, be folk ringa istället för maila så har man inte ångest över 1000 olästa mail, gå i lugn takt även om alla runt stressar, kör lugnt, veva ner ett fönster och NJUT av avgaserna, ringa mamma, nynna Im a big big girl, titta på molnen och blunda ett par gånger under dagen och tänk på vågorna….

Någon mer som längtar till helgen?

 

Kram

Yaz

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *