Min första (kanske enda) 30 års present :)

Magdalena ringde i dag vid halv elva tiden och undrade om jag ville möta upp henne, min bror och ungarna för lunch i Kista 🙂 Det kan man ju inte tacka nej till och det var way to long time sen jag träffa min bror så det skulle vara trevligt 🙂

Åkte dit och vi bestämde oss för att äta på O´learys 🙂 Jag åt kycklingfile med bulgur och tzatziki, riktigt gott… Mitt i allt åker ett kuvert upp under bordet, det är Frida som räcker över det och det stod Marie 30 år på 🙂 Jag fick min födelsedagspresent i förskott…. först fattade jag ingenting men när jag såg innehållet förstod jag 🙂 Dom hade varit och växlat in DOLLAR 🙂 HUR BRA???? det är fan de bästa jag kan få… även om jag får det innan! Nu kan jag shoppa gärnet i Vegas 😉

Har fått många inköpslistor från vänner och familj vad de vill att jag ska handla till dom så jag undrar hur mycket jag kommer kunna handla själv 🙁 hehe… nädå! Allt från Ipads, massa victoria secret, hudvårdsprodukter, justin beiber kuddar osv… Kanske ska börja ladda med julklappar redan nu 🙂 Måste nog även köpa en större resväska innan jag åker!!

Bokade även in mig på en 8 veckers Pole kurs till… gaaahhhh, var hundra år sen jag gick så jag gick ner från avanserat till nivå 2 för att komma ifatt, men nu jävlar 🙂 Så tisdagar 17:45 är min heliga danstid *gillart*

 

puss,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *