Semestern snart slut!

Tusan vad 4 veckor har gått fort, men ändå har det inte det 🙂 Jag har hunnit göra så otroligt mycket att det känns som jag varit ledig i en evighet. Ska på något sätt bli skönt att komma tillbaka och in i rutinerna igen 🙂 Sen som Yaz skrivit… på måndag är det bara en månad kvar till LAS VEGAS 🙂

Jag avslutade min semester med att åka 8 dagar ner till underbara Spanien där mina föräldrar har lägenhet och bor i stort sett året runt 🙂

Här kommer en bildexplosion från den veckan 🙂

Massor med poolbad blev det 🙂

 

 

Även ett och annat kvällsdop 🙂

Jag var på stranden två dagar, en dag med Nono och Emilia och en annan dag med min familj 🙂 Vi drog till ”lagunen” Det kallas så för det är europas största lagun men för oss Svenskar är det havet. Det är flera hundra meter lång grunt och perfekt för barn att bada i. De dagarna jag var nere varnade dom för undervattens strömmar på de ”vanliga” stränderna så detta var det absolut bästa då det var så lugnt och skönt 🙂

 

I början på lagunen finns det även en bassäng man kan gå i och smörja in sig med lera… det luktar döilla men tusan vilken len hud man fick efter 🙂 Helt gratis var det oxå 🙂 🙂 Det sägs att om man har psoriasis kan man göra tre behandlingar med den här leran och sen är du eksemfri i upp till ett år 🙂

Folk tittade lite konstigt när man var helt svart i lera!

 

God mat och dryck har oxå hunnits med 🙂 Till vänster ser ni pinnarna jag skrivit om tidigare Churros heter dom 🙂 Även massa gott kött och Paella har intagits.. och SANGRIA!!

Tivoli han jag med två gånger, en gång med Nono och sen med la familia 🙂

 

Efter tivolit på onsdagkvällen åkte barnen med Farfar hem till farmor och jag och Magdalena tog en natt på stan, vi ville kolla in Torreviejas nattliv. Finns helt underbara små barer längst hamnen och priserna är bra. Tror vi betalade 16 euro för 2 strawberry Daguri och 4. 80 euro för TVÅ glas rosevin…. galet!!!

 

Mycket vila, tagit dagen som den kommer och bara njuta har varit mottot denna resa. Ett besök till marknaden som är varje lördag hann vi oxå med 🙂

 

Suuuper skönt har det varit och om två månader åker jag ner igen, fast då har jag skickat hem mina föräldrar och åker ner med några vänner i stället 🙂 Jag kommer fira min 30 års dag där!!

Denna helg blir ganska lugn, kom hem vid 21 tiden i går och bara njöt att vara hemma hos min Sune igen 🙂 MEN det märks att man inte varit hemma, tusan vad han hårar 🙁 Först jag fick göra var att dammsuga….

I dag ska jag iväg och fixa mina naglar som ser FÖR JÄVLIGA ut….. sen ska jag plocka upp bilen som Jocke har, åka ner till nynäs för att fixa lite, sen i kväll ska jag på KRÄFTSKIVA hos fina Lina och Jimmie 🙂 Ser jag verkligen fram emot, var ett tag sen jag träffade dom!!

I morgon INGA planer…

Btw…. jag är lycklig, väldigt lycklig 🙂

Kärlek & Frid,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *