Lagunen och lerbad!

Redan i går kväll bestämde vi att vi skulle dra iväg till stranden och bada 🙂 Då de har varnat för undervattensströmmar så valde vi att åka bort 15 min till lagunen…. Det är flera hundra meter lång grunt och ca 30 grader 🙂 HELT UNDERBART!!!

På samma ställe fanns en ”bassäng” där man kunde gå ner och smeta in sig i lera, låta de torka sen ta bort det. Det ska tydligen vara bra för hyn och jag kan säga att man var bra mjuk när man fått bort det 🙂 Det sägs även att med tre sådana behandlingar så kan man förhindra psoriasis eksem upp till 1 år.

Jag, Magdalena och Frida gick dit och Felix fick agera fotograf. Vi sår bra roliga ut när vi kom där kolsvarta och jag som har en färgglad bikini 🙂 Kort kommer när jag är hemma!!!

Vi hann även med att äta…..åååå…. vad tusan hette dom??? humm, Norberto… hjälp??? Långa friterade pinnar som smakar som våfflor iaf. Typiskt spanskt snacks 🙂

Shopping avslutade kvällen men SJÄLVKLART hittade jag inget 🙁 Men en present till Nayomi och en till Emilia blev det 🙂

Nu ropar Magdalena på mig, rose vin på balkongen väntar 🙂

Kram,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *