Skulle jag kunna vara mamma?

Två gånger under två timmar trodde folk att jag var mamma i torsdags… hahaha!!

Det började när vi skulle gå igenom säkerhetskontrollen på skavsta. Jag langade upp mitt bagage på vågen och den får ju inte väga mer än 10 kg och jag hade precis vägt den och den vägde 8.1. HELT plötsligt vägde den 13??? Jag fattade ingenting… kände panik över att jag mitt i all stress skulle få packa om när jag ser att killen som kontrollerar busar med mig och satt sin fot på 🙂 Hehehe..

Felix går bakom mig och jag säger till honom:

– Passa dig för killen somkontrollerar för han är lite busig 🙂

Varpå han säger:

– Det är bara MAMMORNA jag vill åt!

WHAT????? Och det ska ju poängteras att Felix är 11 år, dvs att jag skulle varit 19 när jag fått honom, eller ser jag helt enkelt äldre ut??? Gaaaahhhhh…… Akademikliniken, here I come!!

Sen någon timme senare på planet så vänder sig killen som sitter bakom mig om och säger:

– Ska inte dina barn sova snart, klockan är ju 23??

Asså???? WTF??

Inte att dom var jobbiga och han ville få tyst på dom utan han såg att dom kollade på film på datorn och ville låna min dator….

Suck!!!!

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *