Sådär ja…

Medans min partner in crime har gottat sig med sandstrand, pool, massa god (läs konstig) mat, lyxbehandlingar osv så jag har….. humm…. varit magsjuk.. varit lite MER magsjuk…. ja sen ännu mera magsjuk 🙁 Nädå så tråkigt har jag inte bara haft…

Yasmina- Sa du present??? Wohooo….. me lajki, lajki 🙂

Hur som så började allt i söndags… vi skulle mötas upp kl 15 på odenplan för en fika hela gänget men väl på plats så bestämde jag, Lina och Jia-Hwa som var först (som vanligt) att vi skulle gå och äta i stället… det blev thai 🙂

På plats sen dök Johanna och Tepp, lite senare Olof och sist kom Norberto med sin underbart söta dotter Emilia 🙂 Vi åt, pratade skit och bara var… vidare till Coffeehouse by george för kaffe och ännu mera skvaller.

Norberto lämnade Emilia hos sin mamma och vi bestämde för att åka hem till Johanna och Tepp och spela spel. Redan nu började min mage göra väldigt ont 🙁

Kom hem och satte på dansspelet, asså det är SÅÅÅÅÅ roligt. Jag och Johanna spöade alla 🙂 🙂 🙂

Några av gänget i action 🙂

Senare blev det bowling och monopol… sen blev vi hungriga igen. Norberto och Jia-Hwa fixade maten medans vi andra tålmodigt försökte hjälpa till, men blev utskuffade från köket. Det blev en super god Bulgursallad med fetaost, avokado och paprika i smarrig sås. Gryyymt jobbat grabs!!!

Sist blev det en film och min mage mådde just då INTE bra, rest is history…

 

Vaknade upp onsdag morgon och mådde faktiskt jätte bra så jag begav mig till Hallstavik i ottan och till Magdalenas land. När jag kom fram vid strax innan 11 var det strålande sol och klarblå himmel så vi bestämde för att åka till Hallstaviks utomhusbad, ett stort vattenland med massor med pooler, jacuzzi och rutchkana 🙂

Fick äntligen till ett kort på Frida i vattnet 🙂

Jag, Magdalena och Magdalenas mamma trivdes bäst på land i solen även fast vi oxå badade massor. Felix kom även upp till ”gamlingarna” efter att han tröttnat och Frida hittat en kompis i stället.

Det blev ett par timmar här innan vi åkte hem och fortsatte sola, bada och spela badminton 🙂 Kvällen bjöd på massa god mat, vin och trevligt sällskap.

I morse var det molningt när vi vaknade så vi drog iväg till en outlet som låg mitt ute i ingenstans, ute på landet. Stort som tusan var det och jäklar vad bra och fina grejer dom hade. Jag köpte ett par nya träningskor, puma. Köpte även 2 tröjor, deo, rakblad, massa smycken och 6 nya kaffemuggar 🙂 Riktigt nöjd med dagens inlöp och 2000 kr fattigare 😉

Lämnade ett underbart Hallstavik vid 15 tiden för att bege mig hem till stan och tjejmiddag 🙂 Tack fina Magdalena och familj för er gästfrihet och för att jag bara kan vara mig själv med er 🙂

Kom hem, slängde in väskan, tog en snabb dusch sen iväg till sjöstan för middag och tjejmys med Johanna, Fredrika och Julia 🙂

Urmysigt som vanligt och det var så himla kul att höra om vad de gjort på sin semester. Fredrika kom hem från Barcelona i dag så hon hade massa skoj att berätta och Johanna har varit 10 dagar i Las Vegas och LA. Fick se alla kort vilket var super kul då jag själv snart åker till VEGAS!!!

YASMINA- vi bara MÅSTE beställa en utflykt till Gran Canyon. 150 dollar per person kostar det och då hämtar dom oss vid hotellet, kör ut oss till en helikopter, sen får vi åka helikopter över GC och se allt. Sen kör dom hem oss till hotellet igen. Total tar det 4 timmar. Jag har redan bestämt att detta ska vi göra på söndagen 🙂 🙂 🙂

Nu är det dax att sova… i morgon är det träning med Norberto och Amad kl 11:00 sen på kvällen är det FEST på Norbertos roliga kontor…

Natti,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *