Lina 30 år :)

Vaknade upp och solen skiner 🙁 Hur lycklig blir man inte då? Kände direkt att jag är nog inte kapabel att köra bil än 🙁 Fattar inte hur jag kan bli såååå bakis så lätt? Är det för att man snart är 30 eller?

Hur som så åkte jag ner till Nynäshamn i går kväll för att fira Lina som fyllt 30 i veckan…. tågresan ner är en historia för sig men den kan vi ta en annan gång. Jag var sen så tjejerna hade redan beställt in dricka. Jätte kul att träffa mina fina tjejer igen, tyvärr gör vi inte de så ofta 🙁

 

Från vänster: Mickan, Joppan, Ida och Lina 🙂 Tack tjejer för en jätte mysig kväll… det måste vi göra om snart igen.

Åt en helt fantastisk god fisk och skaldjursgryta som serverades ur en limpa typ. Sen var det saffransaioli *mumma*

Tog tolv tåget hem och var ganska berusad när jag satt där. Hade iaf drukigt 4 glas rose men under en lång tid… humm…

På dagen i går var jag och tränade sen var jag och åt lunch med Olof. Han ska göra ett matschema till mig som jag ska följa i 4 veckor med början när semestern är slut. Ska bli intressant och se hur jag klara det. Har ingen direkt övervikt men måste förvandla mitt fett till muskler. Detta mission som jag har är pga Pole Dancen. Jag kommer inte längre då jag är begränsad för att jag inte orkar hålla mig själv uppe. Måste även få lite mera muskler och uthållighet. Snälla Norberto som jag kan hänga med och träna med är oxå guld värt 🙂 Han är PT och grym på att motivera mig. Vilken lyx jag har som har sådana vänner omkring mig..

Så omförvandla fett till muskler, få uthållighet samt bli smidigare är mitt mål i höst så jag kan komma vidare i min dans 🙂

Yasmina- Jag hoppas att ni har det gryyyymt i Egyptern!!! Ses på fredag kväll…. då är det all in, wooooop, woooop 🙂

Första semesterveckan har gått men TRE hela kvar *ler*

Love,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *