Finner inga ord :(

Jag var ganska frånvarande i går vad gäller tv, radio och media så det var inte fören i morse när jag satte på nyhetsmorgon jag faktiskt förstod vad som hänt 🙁 Jag ryser i hela kroppen och får kalla kårar 🙁 Vad är det som händer? Vad är det för sjuk värld vi lever i? Finns inga ord som kan beskriva hur fruktansvärt detta är som Norge drabbas av 🙁

Jag sörjer alla drabbades familjer och hela Norge!!! Vart är världen påväg egentligen? Kikade ganska snabbt in på de  vänner jag har som bor i Norge men tack och lov är de oskadda. 

Jag ska göra mitt yttersta för att stödja Norge så gott jag kan och i eftermiddag ska jag tända ljus här hemma för de som omkommit 🙁

Mår illa av att jag satt och beklagade mig över vad i mina ögon nu är bagateller när man gemför med vad vårt grannland genomlider 🙁

 

Nu ska jag dra i väg och träna, Bodycombat… det absolut bästa när man känner sig nere, ledsen, arg, besviken osv…

Kram,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *