Aj, aj, aj….

vilken jäkla träningsvärk jag kommer ha i morgon… det värker i hela kroppen redan nu 🙁 I går kväll när vi var hos Norbertos GetTogether, vilket för övrigt var HUR trevligt som helst så kom dom på den geniala idén att vi skulle upp och träna kl 9 i dag…. Jag hade inte drukigt en droppe i går utan drack bara Loka när jag sa ja… vilket i morse kändes vääääldigt konstigt.

När klockan ringde var jag död och ångrade genast vad jag lovat. Tyvärr var det ju JAG som skulle hämta Amad och Yaz så att banga ur var det inte tal om…

Mötte upp Norberto på Sats och han hade gjort ett träningspass till oss (han är PT)… FY FAN säger jag bara….. PLUS att jag hade bestämt med Yaz om att gå på Norbertos Zumba på kvällen… Så dubbla träningspass i dag = ONT i morgon.

Innan jag drog på GetTogether i går så mötte jag upp min vän Emil vid djurgårn. Vi hade bestämt att vi skulle hyra en trampbåt och trampa runt lite 🙂 Ur mysigt 🙂

Jag och Emil umgicks massor för ett par år sen när vi nästan bodde grannar på Gärdet. Vi tog power walks runt djugårn och tittade på film och åt godis 🙂 Han är en härlig kille som jag är glad att ha börjat prata med igen. Vi trampade ut en bra bit sen vilade vi lite och solade. Pratade om allt som hänt de senaste året, skvallrade lite osv…. 🙂

Jag hade köpt med vatten och frukt och när vi fick besök vid vår ”båt” matade vi dom 🙂 Dock var den ena lite ilsk och ville bita Emil *fniss*

 

Efter de tuffa träningspasset i dag drog vi alla ut till Grisslinge badet på värmdö, vi köpte med oss goda sallader och bara njööööt. Jag njöt mest av att jag först nu börjar inse att jag inte ska jobba på 3,5 vecka 🙂 Jag ska tvinga mig själv att bli dagblind och inte ha koll på tiden… oj vad jag ler när jag skriver detta… jag gillart 🙂 🙂 🙂

Vi fick några timmar med stålande sol innan molnen började komma in och vi bestämde oss för att åka hem.

Tack Norberto för en grym kväll i går och för att du la upp ett bra träningspass i dag som kommer svida i morgon. Tack Amad och Yaz för två mysiga dagar och jag hoppas att ni får en underbar resa 🙂

Så vad står näst på semester schemat… humm… inte så mycket de närmsta dagarna, hört rykten om regn i morgon och på fredag, TRIST!

Kram,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *