Öland :)

Efter 4 timmar ensam i en bil och en MILJON sms med ”mystery guy” som jag inte pratat, träffat eller haft någon kontakt med alls så var jag framme för att plocka upp Sanna i Kalmar 🙂 Var såååå kul att träffa henne igen, shit vilken bra början på min semester 😉

Kom fram till Strand hotell, checka in och sen gick vi och åt lunch. Vädret var okej… sol med moln. Senare kom också grabbarna som kört vår lastbil hit. Vi tog en prommenad på ”stan” och hittade fantastiskt fina glajjor allihopa 😉

Jimmy, Jag, Petter och Sanna 🙂

Efter att ha köpt 1 kilo godis, chips och läsk på stan gick vi tillbaka till hotellet och trängde ner oss i en dubbelsäng och kollade på film 🙂 Mycket mysigt men jag, Petter och Sanna somnade!

 

En powernap senare och man var på banan igen. In på vårt rum, på med musik och något gott att dricka så gjorde vi oss i ordning 🙂

En fördrink innan middagen på hotellet!

 

Det var en helt underbar solnedgång i går som jag bara var tvungen att ta kort på!

Jimmy, Sanna och David 🙂                                           Petter och jag 🙂

Kvällen innehöll allt en bra utgång ska göra 🙂 God mat, trevligt sällskap, lite tjaffs, hångel (inte jag), fyllemat och i vanlig ordning fyllesms…. ”mystery guy” hörde av sig igen och ville ev komma hit…. humm…

Bjuder på en bild på mig och Sanna när vi är i vårt esse 😉

 

Just de…. när vi hade checkat in på rummet och kom upp så låg det en present till mig här 🙂 Från Sanna… asså hur söt får man bli? Hon hade köpt ett SKIT snyggt armband till mig… ska ta kort och lägga ut! Det var såååå jag… bling, bling men med lite rockstil, mi lajki!! Tack gumman, det var jätte fint!

I dag blir det lite lugnt på hotellrummet, det är inte så kul väder… det är molningt men det regnar inte. Senare blir det minigolf mot grabbarna sen hoppas vi på en gryyyym after beach idag 🙂

Semester MARIE är igång nu….. wohoooooo!

Skål,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *