FYRA veckor :)

I dag går jag inofficiellt på semester, I FYRA VECKOR! 🙂 Asså….. jag kan inte beskriva med ord hur underbart det är. Officiellt går jag nästa onsdag. I morgon åker jag till Öland, i jobb fast ändå så är jag ledig…. svårt att förklara!

I går mötte jag iaf upp söta Emelie på stan, vi bestämde oss för att äta middag på Tures och efter jag fått i ig en av de godaste räksalladerna jag någonsin ätit och Emelie åt en stor Toast skagen så gick vi vidare till Anglais. Upp på terassen och tog ett glas vin. Solen lyste men tyvärr var det inte allt för varmt :/

Emelie och jag 🙂

I dag skulle jag och Yasmina för 3096729 gången i raden boka vår resa till Las Vegas men det slutade med en grym grillmiddag och Norberto kom förbi oxå. Lika trevligt som vanligt och Amads grillkunskaper är bäst. Hur som så lämnade jag alla mina pass uppgifter OCH kontonummer…. får se om jag har några pengar kvar på kontot i morgon :/ *fniss*

Efter middagen drog vi igång spelet Buzz, har ni spelat de? GALET kul men jag är inte så bra 🙁 Ett frågesports spel som handlar verkligen om allt… första gången vann Amad andra gången Norberto….. jag ovh Yasmina??? näää vi är bra på andra grejjer 😉

Nayomi sken som en solstråle hela kvällen som hon alltid gör 🙂 Mestadels ville hon sitta i Norbertos knä, wonder why??? Marie vr Hunk? Svårt val….. NOT!! 🙂

 

Nu ska jag fortsätta att packa inför i morgon, jag sticker redan kl 8:15 då jag ska hämta Sanna i Kalmar kl 13 sen är det tre nätter och dagar med ALLT!! Sol, bad, jobb, fest och massa BUS 😉

God natt,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *