Semester i sikte :)

I morse lämnade jag in bilen på rekond och motortvätt, lite lyxigt sådär inför semestern att bilen är fin och mycket roligare att komma tillbaka till jobbet och ha en ren bil som väntar 🙂

När jag gick från bilfirman till kontoret så kände jag en njutning i kroppen, ingen stress, inga människor på Stockholms gator, knappt några bilar och jag kunde inte sluta att dra på smilbanden 🙂 Nu känner man att semestern är nära och jag har allt under kontroll 🙂 🙂 Såååå skönt! Alla event under tiden jag är borta är planerade med personal, material är skickat, personalen är underrättad att jag är på semester osv… Tror att detta är den första semestern som jag verkligen kommer kunna vara ledig!

På fredag sticker jag ner till Öland, wohooooo…. plockar upp söta Sanna i Kalmar, vi kommer ha en gryyyym helg darling!

Mera planerat i sommar är:

Lina fyller 30 så fest den 23 juli 🙂

Göteborg den 30 Juli- 2 aug, jag och Sanna ska upp längst västkusten och mysa ett par dagar.

SPANIEN den 4 aug och 8 dagar fram 🙂 Ska bli skönt att komma iväg och ännu roligare är ju att Magdalena och mina brorsbarn Frida och Felix ska dit oxå, kommer bli fullt hus hos mami och papi. Stranden hela förmiddagen och poolen på eftermiddagen *längtar*

Blir självklart ett par dagar i Stockholm med, spontana grillningar och picknicks. Plus att jag kommer nog tillbringa en och annan timme på badbryggan i Liljeholmen, älskart!

 

I kväll var jag medbjuden av hunken Norberto att köra TRE timmar hinderbana vid Karlberg, hur kul är inte de??? Tyvärr sitter min förkylning fast värre än värst så får avstå och vila iaf denna vecka ut. Men funderar på att gå dit och heja på de andra 🙂

 

Funderar på att vara lite överambitiös såhär innan semestern och innan man helt och hållet stämplar ut. Ska jag ta tag i att rensa förrådet med alla J**er grejjer??? Humm…. först en kaffe till…. sen kanske…

 

Cheers,

Marie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *