Sonisphere!

I lördags var det dax för ett av mina största event och en helt fantastisk festival, SONISPHERE! En festival som är runt i hela Europa fast med lite olika artister. Det här eventet har jag lagt ner många timmar på och jobbat dygnet runt för den senaste veckan så när jag vaknade i lördags, AS TRÖTT från Yaz överraskningsfest var jag ändå glad och kom lätt upp ur sängen 🙂

Åkte till festivalen till 10 tiden och började plocka de sista, kl 11 mötte jag upp min personal och hade genomgång 🙂 Från ena Vip hyllan som var på taket på hovet så man såg rätt ner på den ”lilla” scenen såg jag Seventribe sound checka!

Redan kl 11 var det 200 meter kö så när portarna slog upp kl 12 så strömmade folk in 🙂 Det är så kul att se när en sån folkmassa strömmar fram!

12:30 klev mitt i särklass bästa rockbandet på scen (ja jag är inte objektiv då dessa grabbar ligger mig varmt om hjärtat på många sätt) SEVENTRIBE!!! Det var dom som vann tävlingen Released- Live & Unsigned som jag är projektledare för.

När introt började spela fick jag rysningar på kroppen, jag vet vad dessa grabbar går för och vet att dom kommer leverera en riktig hållkäften framträdande 🙂 Jag tryckte mig fram så jag hamnade någorlunda långt fram så jag kunde se 🙂

Det tog inte många minuter innan det var fullt framför scen 🙂

Totalt spelade dom i ca en halvtimme och grabbarna var grymma och levererade bra. Av tio band som spelade på plats, då bland annat Slipknot, Mustasch, Mastodon, Airbourne och Dead by April måste jag nog säga att Seventribe var i toppen på bästa framträdande.

Direkt efter Seventribe sprang jag in i Söderstadion där den ”stor” scen var och kollade in Dead by April 🙂

Då vi hade preppat götgatsbacken med material för att ha förfest drog jag och 2 kollegor samt deras kompisar till Snaps för att kolla hur de var, åt hamburgertallrik och tog lite svalkande. Det var lugna gatan där och vi blev nog lite överraskade över hur tidigt folk faktiskt kom till festivalen vilket iofs var jätte bra 🙂

Tillbaks till festivalen till 16:30 då vi hade inbokat tid med Seventribe i Released tältet. Dom skulle signera sin singel, vilken SUCCÉ! Det var kö och alla skivor tog slut! 🙂

Efter singneringen så körde vi all in 🙂 Allt rullade på, alla inbokade intervjuer, signeringar osv var klara så nu drog vi upp till ena vip hyllan 🙂

Marco, Marcus och Dennis från Seventribe och jag inne på hyllan i söderstadion 🙂

Senare på kvällen kom Lina och Jimmie 🙂

Här är delar av Rock´n Roll Allstas, Jimmie, Lina och mina byggare 🙂

Delar av Seventribe, Marcos tjej Katja och jag på hylla nr 2 🙂

 

Sista ut av alla band som spelade var Slipknot. Vilka jäla dårar alltså… levererar som fan. Jag gillar inte musiken egentligen men jag gillar showen. Band som kan showa fångar min uppmärksamhet vare sig jag gillar musiken eller inte.

Slipknot:

Efter alla konserter var det efterfest inne på Annexet för de som var VIP, var där en stund med grabbarna men när klockan passerade 1 så kändes det att man inte sovit mycket varken denna veckan eller helg. Att man sedan körde all in fredagen innan gjorde oxå sig påmind.

Hade verkligen en helt fantastisk helg, på många sätt. Rolig, busig, nervös, stressad, känslomässig på mååååånga sätt 😉

Tack till SEVENTRIBE för att ni gjorde min lördag roligare 🙂 You just got to love you <3
Ska bli kul att fortsätta följa er och oavsett om jag är delaktig affärsmässigt eller inte så kommer ni alltid ha en speciell plats hos mig 🙂

Kärlek,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *