And We sing: WHAT a FUCK!

Om ni läst Maries inlägg om min 30-års surprise party så ska jag bara tillägga 3 saker:

1. SURPRISED till 100%

2. What a Fuck!!!

3. Grymma presenter & underbara vänner 🙂

 

NR1: Jag hade ingen aning, ingen konstig känsla, inga vibbar från nån, förutom att jag tyckte det var skumt att min man köpt pitabröd för en hel armé! Men hans ursäkt var att vi skulle ha med oss dom OM vi åkte till ett lantställe. Jaa, jag gick på det. Eller rättare sagt: Jag brydde mig inte om att han köpt 30 pack pita bröd just då. Jag skulle ju faktist ut på en afterwork med Jessica! Fast den var ju åxå fejk!

Partyt var grymt, maten grym, vädret grymt och hela allt var grymt 🙂 

Utgången var skit kul! Först Berns och sen skulle vissa (lite yngre) ta sig vidare till Soap(?) och då kände jag att stopp skylten va framme! Det blev en Max burgare istället för en överfull bar. Den burgaren smakade mumma 🙂 Jag känner hur den satte sig på mina lår, en seg jävel som bara ville klibba sig fast!

Dagen efter va sådär, vädret var sådär, dagen blev sådär och soffan lockade sådär jäääävligt mycket!!! Men det var det fan värt!!!

NR2: What a Fuck var ju kvällens mun smörja! Det sjöngs under festen först, sen sjöngs den mellan varandra om man saknade en drink i handen och till sist fick en av surpuppa grannarna höra den ljuva sången: WHAT A FUCK!

Haha, kvällens låt and I löööve it!

NR3: OMG vilka fina saker jag fick 🙂 Och en massa money honey 🙂

CHECK THIS OUT!!! 

Hudkrämen No7 från Evin & Hayat, Chanel parfymen från Emanuel & Juliet, ett kit från BodyShop från Susanne!

Gold Digger örhängen från Jess & Josef!

Mönnneeyyy från Johanna, Tepp, Jia Wha, Lina & Olof! + en härlig film som Olof spelat in många dagar innan när han sitter i sin kanot med farsan och har en fantastisk utsikt över ett hav i Sverige! (nej absolut inget naket eller hemligt!)

Marie – Nu har jag maaaasssa dollars och du slipper dansa varje kväll, det räcker nog med 2 av 4 nätter! 

En sushimiddag + två flaskor gotti vin och rosé som jag älskar!  Från mr nice guy Norberto!

Och ett bling bling armband från Marc Jacob! Från Anki, Robert, Neda & Anna!

TUSEN TACK ALLA FÖR DESSA GRYMMA PRESENTEROCH FÖR ALLA FINA BLOMMOR!

Jag som inte ville fira o ställa till det med pompa o ståt, så får jag stå i centrum ändå! Marie its bayback time…your next!

Gammal som jag är nu så säger jag bara: Gonatt mina vänner, gonatt mina fiender o hoppas att ni känner ärtan under madrassen, gonatt mamma o pappa, gonatt alla som ska sova och hej till dig som läser detta under dagtid 🙂 

Kram

Yaz

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *