Yasminas dag!

Sådär… efter en helt galen, tokig, busig, stressad men fantastisk helg så har jag äntligen tid att sätta mig ner och blogga lite 🙂
Självklart då om Yasminas Suprise party 🙂 Det var någon kväll för ett par veckor sen som jag inte kunde somna och hjärnan gick på högvarv jag kom på idén om att vi borde ha en överraskningsfest för Yasmina, om hon inte vill fixa festen gör jag de 🙂 Dagen efter messade jag Amad och han tyckte det var en bra idé
.

Så de senaste veckorna har varit hemlighetsfulla, jag och Amad fixade ett evenemang i Facebook som var hemligt där vi bjöd in hennes vänner och jag och Amad träffades på lunchtid för att planera detaljerna. Vi åkte iväg på dagen och handlade osv… Måste säga att det varit jätte jobbigt att inte försäga sig, samt att jag fått ljuga 🙁 Flåt Yasmina!!

Planen var att Jessica skulle ta med Yasmina på AW på fredagen sen vid halv åtta få med henne hem. Allt flöt på bra och kl 17 på fredagen skulle de mötas upp och jag och Amad skulle då ha totalt 2 timmar på oss att fixa allt… gaaaahhhhh, stress!! När klockan var tjugo över fem och jag fortfarande i en halvtimme suttigt på en parkbänk på drottninggatan med 2 flaskor sprit så satt Yasmina och målade naglarna på sin dotter. Nu kände jag stressen komma 🙁 Halv sex fick jag mess av Amad att kusten var klar och jag smög sakta framåt på gatan för att inte stöta på Yasmina 🙂

Vi fixade och donade, hacka, skala, duka bord osv i all panik och snälla Juliette passade Nayomi en stund så Yaz mamma kunde hjälpa oss i stället då vi låg efter. Kl 19 kom alla gäster (nästan) och champagnen korkades upp 🙂

Det var en låååång väntan innan huvudrollsinnehavaren kom, jag var tom lite nervös 🙁 Tänk om hon hade fattat allt? eller skulle bli sur? hur som så gick de jätte bra, jag har på film hennes entre men tyvärr kan jag inte ladda upp filmer här 🙁

Yasmina hade inte fattat någonting och hon välkomnades hem med sång, shot och champagne 🙂

Massa god mat blev det som Amad grillade 🙂 och snacks såklart 😉

 

Efter middagen blev det tårta som Amad beställt från vetekatten 🙂 Tyvärr så var jag så himla mätt att jag inte orkade men dom var goda sa gästerna 🙂

Många vänner kom men tyvärr så var det även många som inte kunde komma. Helt förståligt då vi planerade detta mitt i semestrarna och några redan planerat annat. Men ni som kom TUSEN TACK!! Massor med fina preseneter fick hon oxå men det lämnar jag till Yaz att berätta om 🙂

Jag ovh Yaz!                                                                Nästan hela gänget samlat

Skål 🙂                                                                       Yaz mamma och Amad!

Höggravida Anna och Neda!                                         ”grannarna” och Amads syster!

Olof och Susanne var på plats!                                     Nyförlovade Jessica och hennes Josef!

Det var massor med andra gäster men tyvärr har inte alla lyckats fastna på kort 🙁

 

Jag och Lina ger oss på marshmellows när gillen är klar, mumms 🙂

Framåt småtimmarna så kom shottbrickan fram 🙂 Yasmina körde även drinken direkt ur en kanna (den tar slut så fort iaf) hahaha

 

Snälla Robert hade fixat lista till oss alla på Berns så efter att grannarna klagat lite väl många gånger så beställdes taxin och vi åkte dit. Upp på vipen och champagne beställdes in, av Amad tror jag???

Vi dansade hela kvällen och bara hade sååååå kul. Det var så roligt att alla var med ut och alla såg verkligen ut att ha kul 🙂

 

Efter några timmar gav hälften av gänget (jag, Amad, Yasmina och Norberto) upp och gick till Max för lite fyllemat. Har ett döroligt kort på Yasmina men behåller det för mig själv, får använde mig av det som en utpressning 😉 *fniss*

Norberto var helt underbar och körde mig hem, Tack underbara!! (ja han var nykter)

Tack alla som kom och förgyllde hennes kväll och tack för att ni alla gick all in! Tack till Anni som ställde upp och var barnvakt, tack Amad för gryyymt grillat mat!


Dagen efter satt klockan på 08:30 då jag skulle upp och jobba på Sonisphere till 02:00 på natten, rutinerat?? nää inte ett dugg men SÅ värt de 😉 Berättar mer om det och bilder i nästa inlägg 🙂

Over and out,

Marie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *