Stockholm!

Först måste jag börja med att säga att jag tycker ni är dåliga på att kommentera? Har sagt de förut men de tåls att säga igen. Förut så klagade några på att det var för att vi hade satt en spärr att vi måste godkänna kommentaren innan den publicerades, men iom att den spärren togs bort för flera månader sen och vi även då berättade det i bloggen så undrar jag vad har ni för ursäkt nu??? Skärpning!!! 😉

 

Var på Josefina i går, trevligt som tusan i vanlig ordning! Var där vid 17 tiden och då var det massor med bord lediga och inte så mycket folk 🙂 En halvtimme, timme senare var det fullt. Vilken guldgruva det där måste vara! Det var tropisk värme i går, musiken dunkade ur högtalarna, rosen var iskall och alla var glada 🙂 Det var precis vad jag behövde efter en tråkig och lessam dag! Mötte upp Magdalena och Carola och senare fick vi sällskap av de manliga könet 😉

Det var inte meningen att jag skulle vara kvar allt för länge, utan ta ett glas och vid 19 tiden bege mig hem. Det ser ut som sju svåra år hemma hos mig så hade behövt städa. 2 glas rose och 2 cider senare… *fniss* så bestämde vi alla för att gå hem.

Jag promenerade sakta genom vackra Stockholm och slogs verkligen av hur lugnt det är här nu. Semestern är igång, Stockholmarna har flytt sin kos 🙂 Härligt! Inga bilar och inga stressade människor, bara några turister med kameran i högsta hugg 🙂

Tack Magdalena och Carola samt ”M” och ”A” för en trevlig kväll, det måste göras om 🙂

 

Fick otroligt mycket fina sms och mejl i går efter mitt inlägg, älskar er vänner! Det är lite tunga saker som händer just nu men självklart blir det bättre. Väntar bland annat besked på om en person i mitt liv har cancer, tungt!!

Min kväll ska spenderas i största hemlighet 😉

 

Kram,

Marie

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *