Mulberry Armband :)

Jag har fått en otroligt snygg present från Marie 🙂

En Mulberry armband i svart skinn med en platina pläterad kanin på. Hur låter det lixåm. Helt underbart. Det är såå JAG!

Allt som glimrar, glänser och ser lyxigt ut, thats so me…Och nu har jag mer av Mulberry…Im just lööövin it! TACK MARIE!!! (såg att du inte har den bästa dagen, tycker du ska få en assistent som hjälper dig…!!!) 

Igår kollade vi (åter igen) på flyg till LV och det börjar närma sig dom flygtider vi vill ha. Hotellet återstår men det känns som att det finns några bra att välja emellan! Det blir nog sweet när det är klirrat o klart!

Fredrik agerade barnvakt medans vi kikade på resor, vet ej om omdömet på barnsäkerhet är på topp men….haha!

Jag fick ju en 3dje present från min man: DOLLAR-CASH till LV 🙂 haha klockren present! Tack Amad!!!

 

Min kära mor gav mig ett spel: Tjejmiddag, jag tror att det snart är dax för en tjejmiddag 🙂 Vågar ni spela? Innan resan kom det blombud med choklad från Anna, David, Bebis o Queso :)TACK!!!

 

Och CHOKLAD bud från Marie 🙂 Lyx choklad…..

 

Jag och min man har beslutsångest om vart vi ska i sommar. Sommaren e ju här, men vart fasiken ska vi dra? Miami är het på listan, 2 veckors trip. Charter till Turkiet eller Tunisien i en vecka, all inclusive? Hyra husbil och campa på typ Tylösand? Haha skulle INTE tro det, fan vad hemskt att campa! Inte riktigt oss…vi vill ha en beach med tillgång till dryck o mat och det ska vara rent och tyst och nära till shopping o restauranger.

OOOOOHHH VART SKA VI??????????????????????

Finlandsresan alltså. Några höjdpunkter: – Vi har GPS i bilen som visar RAKT fram. Men min mamma svänger höger! Ok??? 20 min xtra, men det e lugnt, efter 6 timmar i bilen så känner jag inte min röv ändå…Vi åker till några vägkrogar på vägen, och precis som i skräckfilmer så är det nedsläckt, en lampa som håller på att dö och står o blinkar, det luktar rök, man hör lite kaffekoppar slå mot varann, golvet har inte moppats på 100år, och så bakom kassan: En äldre man, orakad, fet mage och cigg i mungipan. Jag tänkte fråga om det hade barnstol om vi skulle stanna där o käka, men de hade knappt fyllda hyllor och alla stirrar på mig som om jag vore en utmojording, spelautomaterna stod stilla i en minut och äckelgubben framför mig hade nog inte sett en kvinna utan musche på 20 år. Jo sen hände ngt hemskt 🙁 Vi åkte på motorvägen i 110 och bilen framför mig sväger ut mot vänster och jag får panik! Det är en ankfamilj på 6-8 ankor som ska korsa vägen 🙁 Jag hinner åxå väja, min syrra i bilen bakom hinner åxå, men sen gick det dåligt för ankfamiljen….det blev nog alla överkörda och skadade. HEMSKT! Rip ankorna. Jag hade ångest hela dagen och drömde om ankor den natten. Snyft….

Bild från min mormors vackra grav, min morfar och mina syskon. 5 år sen mormor lämnade mig.

 

Klart att resan åxå hade positiva händelser, som att prova studsmatta för första gången i mitt liv! Jag älskade det 🙂 Måste ha en på gården! Det var jobbigare än jag trodde men skit kul 🙂

Nayomi va helt i extas!

Klart det är skönt att vara hemma igen och sova i sin egen säng…Jag ska lägga upp lite shopping senare eller imorgon!

Köttpiroger på torget i Helsinki

Ärtor i stora lass! (söta bondpojken flörtar med min syrra…)

 

Relax i hängmattan

Mumindalen 🙂

Kram banan

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *