IM Back!!!!!

 

Hallooo i Sverige landet! Vilket mumin resa jag har gjort, kul att komma iväg med jävligt skönt att vara på hemmaplan igen 🙂

 

Jag har hunnit besöka släktningar, få värmeslag, bila runt i flera timmar, se dom sjukaste väg-krogarna, uppleva mumindalen, besöka grav, äta finska köttpiroger och känna mig som en prinsessa på ärten!

Ikväll kommer miss Marie på besök, kul! Imorgon ska jag träffa Neda, på fredag aw med nyförlovade(!) Jessica och sen vill jag hinna umgår med min familj, HELA familjen, Amad + Barry som jag tok saknat i 4 dagar!

Inget verkar gå som det ska idag. Har inte fått den bästa starten på dagen. Hade 119 olästa mail imorse, nere på 37 nu….stress och personal issues. Fy fan.

 

Vill hem. NU! Gömma mig under täcket…

 

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *