Årets första dopp :)

JAG ÄLSKAR DETTA VÄDER!!!! Sverige visar sig från sin bästa sida 🙂 Det är sådan här dagar som gör att man överlever att bo i Sverige resterande kalla, gråa och trista 8 månader!

Jag tog det första doppet i går, i Sverige alltså. Det säger ganska mycket då ni som känner mig vet vilken badkruka jag är :/ *fniss*

Efter jobbet plockade jag upp Magdalena och åkte ut till Järfälla. Jag hade köpt en flaska rosé innan som jag tog med och vi stannade och köpte sallad 🙂 Kom hem och drog och bada och sola på en gång, super mysigt! Hem och dukade upp på balkongen. Solen sken hela kvällen och vi satt ute till framåt 22:30 innan det började bli lite kyligt. Magdalenas snygga kompis Kristina kom förbi och joina oss en stund.

Vi pratade om väder och vind om ”J” och min ”mystery guy” 😉 Jag och Magdalena är väldigt lika på många sätt och känner ofta igen oss när vi berättar saker son hänt för varann… mååååånga skrattattacker och fnitter blir det.

Tack tjejer för en trevlig kväll!!

 

Dagen ska tyvärr tillbringas på jobbet, surt när det är så varmt och man allra helst skulle vilja ligga vid en badstrand…

I kväll ska vi ha sommarmiddag på jobbet, vet inte än vart vi ska gå. Tänkte ringa Magdalena efter då jag vet att hon och hennes vänner ska mötas upp på Josefina för ett glas i kväll och jag tror inte att vår middag blir allt för sen.

 

Snart börjar nedräkningen till min lååååånga och helt underbara semester, längtar så jag spricker 🙂

 

Fred,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *