Vart ska vi???

Regn, regn, regn, regn, regn och ännu mera regn…..En grå och trist dag….Då börjar semester resan bli ännu mera aktuell! Jag sitter med min man och letar resor. Maldiverna, Gambia, Indien, Grekland, Turkiet, Indonesien etc etc. Det är ett lyxproblem att veta ATT vi kommer att åka iväg, men inte VART vi ska åka. Det kunde ha varit en fråga om KAN vi åka iväg, har vi råd, har vi tid.

Men vi har det bra! Vi ska ”bara” hitta resemålet där vi känner att det är möjligt med Nayomi. Hon går nu och väger över 10 kilo, vilket leder till att alla flyg över 4-5 timmar kommer vara sjukt jobbiga. Hon är för liten för egen stol och för stor för att ligga i flygplans vaggan. Så i knät på mamma eller pappa en längre tid är inte ett alternativ. Det kommer sluta med att vi är den där jobbiga barnfamiljen med den där snoriga skrikande ungen!

Nej tack….

Så vart ska vi åka?

Kravspec:

1. Sandstrand, gärna finkorning och helst vitt

2. Exotiskt, ca 25-30 grader i vattnet

3. Flygtid max 6 timmar

4. 5-stjärnigt med barnpool och frukost

Förslag mottages gärna!

Här vill jag ju inte sitta o häcka hela sommaren när det regnar, tvättkorgen blir full och solbrännan uteblir. Jag tänkte ta semester runt mitten av juli, 2-3 veckor, ser verkligen framemot den 🙂

Måste ju bara skryta om min granne, Guccis mamma som jag kallar henne för (Min hund Barry brukar umgås med en hund som heter Gucci, och Guccis matte heter Anna)

Hursom så brukar Barry vara hos Gucci typ 2/3 av dagen. Han blir matad, gosad och rastad och det är fantastiskt kul att dessa 2 galningar går så bra ihop! (Syftar på hundarna!) Jo så idag skulle min syster komma o vara barnvakt men avbokade i sista sekund för hennes dotter är dunder sjuk 🙁 Så jag tänkte avboka min träning och tyckte det va urtrist…Då kommer ett samtal från min man om att Guccis mamma kan se efter Nayomi den timmen!

Jag höll på att ramla av tågsätet! WHAT? Först Barry o nu Nayomi. Det är att begära alldeles för mycket! (Tycker jag!) Men det slutar iallafall med att hon tar hand om min dotter så jag kan gå o träna med Amad! Hur gulligt är inte det???!!! Jag kan i hela världen inte fatta att vi har fått en sån granne!

Se så fint hon sov när vi skulle hämta henne 🙂

Hundarna Piff o Puff (Barry o Gucci)

Underbart 🙂

Anna är en duktig konstnär och designer, jag blev helt paff över hennes vackra hem idag och kikade in på hennes hemsida http://annafleberg.se/annafleberg/Start.html för inspiration!

Det är en gåva att kunna skapa känslor i färg och form! Läs hennes story!

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *