Modell för en dag?

Hahahaha… ja i dag har jag iaf varit det 🙂 För hoppninsvis mitt första och sista modellobb 🙂 Jag har blivit tagen av en fartkamera 🙁 Jag var inte observant då jag fipplade med min mobil för att få in min spotify lista i bilen. Antagligen körde jag förbi en 30 eller 50 skylt. Borde reagerat när jag såg att det var en tillfällig kamera utkörd på en kärra. Helt plötsligt så blixtrade det till ordentligt i ögonen på mig och jag kollade ner på hastighetsmätaren, 65 km/tim 🙁 Hel***e… är det 30 där så ryker ju mitt körkort 🙁

Åhhh orkar inte ens tänka på de… tar det när det kommer! Fattar inte att jag alltid är med om så konstiga saker, inte för att det kanske är så konstigt att bli tagen för fortkörning men hela den här veckan (hela 2 dagar) har varit så muppig.

I går fick jag ett samtal om att jag snott en av mina anställdas dricks… asså hallå????? farsan ringde och skällde ut mig efter noter. I dag hade hon fått dom, jag smsa henne och sa att jag tycker hennes pappa är skyldig mig en ursäkt, en minut senare ringde han upp och bad om förlåtelse…. asså? detta drabbar bara mig!!! hahahaha, nu efter skrattar jag åt det men i går var jag arg som ett bi.

Mötte upp Tepp, Johanna, Olof, Anton, Jia- Hwa, Amad och såklart lilla Nayomi i Tepps och Johannas nya lägenhet, dom har flyttat hela morgonen. Tänkte jag skulle hjälpt till med de var klara 🙂 Jag kunde inte vara med på morgonen då jag var på hemligt uppdrag 😉

Efter det drog jag, Amad och Nayomi och käkade lunch samtidigt som vi var lägenhetsvakt åt Tepp o Johanna. Dom fick sticka till Ikea i all hast och då de väntade på möbelleverans så passade vi den samtidigt som vi åt!

Kvällen ska spenderas ute på sjön men mina fina fågeltjejer 🙂 Vi ska på middag hos Sofie och då hon och hennes kille har båt så ska vi få oss en liten tur ut i skärgårn 🙂 Sååååå lyxigt, båttur och middag med smarrig efterrätt 🙂 🙂 🙂 *heaven*

Önskar er alla en fin tisdagskväll,

Marie


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *