Bizzy weak ;)

Är så himla trött, kunde inte somna i går kväll… Det är som när man är liten och går i skolan. Varje söndag kväll var svår att somna då man under fredagen och lördagen vänt på dygnet. Sist jag kollade på klockan i natt var den strax efter två… INTE bra om man ska gå upp och jobba tidigt och har PLENTY att göra!

Den här veckan har jag massor att göra både på jobb och privat. Jag måste får klart de sista inför våra 4 veckor på Öland. Sonisphere och Getaway måste falla på plats vad gäller personal och logistik. Gaaahhhhh…. Aja de ordnar sig, det brukar de göra!!

I dag ska jag träna Pump på lunchen, kvällen inte planerad *skönt*

I morgon ska jag inte vara på jobbet då jag ska på hemligt uppdrag under förmiddagen sen ev hjälpa Tepp och Johanna att flytta. Kvällen ska tillbringas med mina fina fågeltjejer hemma hos Sofie på middag. Hinner jag blir det Zumba på lunchen.

Onsdag är det FOO FIGHTERS på stadion 🙂 längtar ihjäl mig!! Shape på lunchen.

Torsdag är det förhandsvisning av en bio som jag tagit med mig Yaz på 🙂 Fördelen med mitt jobb är alla dessa inbjudningar till förhandsvisningar och event, men tyvärr hinner jag sällan gå på dom 🙁

Fredag är ju midsommar 🙂

Yasmina??? saknar dina blogginlägg 🙁

 

Nästa veckan händer något RIKTIGT STORT 🙂 Kan någon gissa vad?

 

Peace,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *