Nu är det fredagsmyyyyyyys!

Dåligt väder eller dåliga kläder? Skulle jag få välja en outfit så hade jag haft helkropps regnoverall med gummistövlar och en termos med varmchoklad! Ut i regnet och plaska gärnet med min dotter! Tyvärr så har jag varken overallen, stövlarna eller chokladen 🙁

Min mysiga dotter och jag har tillbringat 1 timme ute på våran gård och ätit råa jordgubbar (inte jag!) dragit Barry i svansen (inte jag!) och blivit blöta i regnet. Mina fluffiga uggs ser ledsna ut nu….

Marie fan vad snygg du blev i håret!!! Jag kommer koppa dig till hösten 🙂

Det blir en kväll framför tv:n med godis och läsk, film, myyyys och utvilad till morgondagen! Det blir dop + bröllop i samma veva imorgon, fest och mat på kvällen. Spännande, min man ska vara toastmaster och han har varit det på andra bröllop och lyckats riktigt bra! Ska bli kul att bara kunna vara en gäst och slappna av…för engångs skull!

Söndag = Träffa Marie, träna, och leta resa till sommaren för familjen! Jag är bättre i halsen men helt utslagen nu. Ska ta en dusch och sen pyjamas mysa i soffan. Tur att det regnar för då får jag inte dåligt samvete av att vara en soffpotatis idag 🙂

Jag kollade efter inspiration till nästa resa och såg 2 bilder från Thailand från 08, kolla in LÄNGDEN på Maries ben! Jiiisus! Och kolla in vad BRUN jag är, shiiiit! Pepparkaka 🙂

 

 

Ha det bra allihopa och mys på!

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *