Ny tatuering kanske?

Hahaha… ja det är sant 🙂 och NEJ det är inte festivalen som präglat och slagit massa slint i huvudet på mig 😉

Jag har länge funderat på det, jag vet precis vart jag vill ha den men inte vad… och nu har jag funderat i ca 1 år och då känner jag att jag borde göra den 🙂 Vart? hehe… det säger jag inte ÄN, kommer med bild i stället när den är klar. Finns någon som tar efter mig otroligt mycket har jag märkt, så fort jag skrivit att jag ska göra något här på bloggen så kommer den omtalade med det!

Borde ta det som en komplimang men börjar lessna lite, så jag håller det för mig själv 🙂

Den kommer gå att dölja så inget jätte uppseendeveckande mer än att den faktiskt är ganska stor, fast den är porrig 😉

 

Asså… jag var och tränade idag på lunchen, på hötorget! Zumba… något jag inte tänkt på fören nu var att det var jag och bara tanter??? har Zumba blivit den nya Friskis & Svettis? Sats… dax att ta tag i detta snabbt. Utbilda mera killar, ynga tjejer osv… Jag älskar Zumba, en glad och rolig träningsform och man står konstant med ett leende på läpparna. Är man deppig, ledsen eller allmänt nere innan är man absolut INTE det efter!

 

Fick mess av Lina i dag oxå, idag kom grejerna…. så klart!! Alltid så himla typiskt 🙁 Men hon skrev oxå att hon hade ett avbok på torsdag kl 16 så jag fick den tiden 🙂 🙂 🙂 Bilder på min nya frisyr kommer direkt efter, de lovar jag!!

 

Fika i kväll med Magdalena, ska bli trevligt!!

På kärleksfronten händer de inte mycket i fröken Revedals liv 🙁 ”mystery guy”  är det väldigt tyst från. Jag tänker inte höra av mig något mera, någon måtta får det vara 🙂 Hör lite om honom då vi har gemensamma vänner och ser en och annan vimmelbild på han. Han är nog nöjd och glad över sitt liv vilket jag unnar honom såklart! Jäkligt trist att det inte funkade där…. han var så otroligt fin och vi kunde verkligen prata med varann, på ett sett som iaf jag inte kan med många :/ aja… nu efteråt när jag tänker tillbaka lite så inser jag att han är ganska egosentrisk och självupptagen. Allt jag sagt har han tagit på så sett att det för hans skull eller något positivt mot han. Hahaha… så länge han mår bra så bjuder jag på de!!

Fick ett mejl i går från en kille som var på festivalen, han skrev att han sett mig där på backstage. Han hade försökt gå fram och prata med mig men jag såg så himla upptagen ut hela tiden 🙁 Han hade förstått att jag var den ansvariga så han hade sökt på nätet efter mig och fick tag i min jobbmejl…. HUR SÖT ÄR MAN INTE SOM ANSTRÄNGER SIG ATT SÖKA RETT PÅ EN 🙂 Sånt värmer i hjärtat på mig, folk som anstränger sig och försöker lite, all eloge till dig killen 🙂

Önskar er en fin dag,

Marie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *