På plats i Sölvesborg och Sweden Rock festival :)

 

Jag börjar inlägget med en bild 🙂 Det finns inget barn som får mig på så bra humör som denna lilla godisbit 🙂

 

Nå ja… hinner knappt packa upp innan man ska packa igen. Jag har left i en resväska senaste månaden och många kan tycka att det är lyx men jag tycker att det börjar bli jobbigt…. Jag är en rutintjej och just nu vet jag inte ens vad det betyder 🙁

Trodde jag skulle få en lugn dag i måndags och bara sola och umgås men icke. Lyssnade av min telefonsvarere efter min Madridresa och HEL**TE… det var kaos. Det var bara till att åka ner på stan och fixa de sista inför SRF, sen upp till kontoret och jobba lite, packa bilen samt tvätta och tanka.

Jag mötte sedan upp Yasmina och Amad i Rålis 🙂 Det var stålande sol och klarblå himmel, proppfullt med folk. Vi satt i parken och bara myste 🙂 Yas och Amad gick för att handla mat och jag passa Nayomi under tiden 🙂 Jag satte på musik i mobilen och sötnosen började dansa (bilden ovan)

Hon är en riktig liten pudding da solståle 🙂 Charmade hela pa

 

 

Vi köpte grillade hamburgare och mumsade på 🙂

 

På kvällen var jag hembjuden till fam Osman på grillaning och ett glas vitt 🙂 det kan man ju abasolut inte tacka nej till 🙂

Säger det igen fast jag sagt de tusen gånger, AMAD är grym i köket 🙂 Det bjöds på gillade kycklingklubbor, halloumi, champinjoner, lök, tomat och en grym sallad. Till det var det även potatissallad och en god sås 🙂

 

  

 Amad the grill master 🙂

 

Det blev en tidig kväll men ack så trevlig, as always 🙂

 
Hem och packa det sista! Kollade på film och pratade men fina och mindre fina vänner på chatten 😉

 

 

Klockan ringde alldeles för tidigt i går morse, och då vår PR byrå fuckat till det lite fick jag gå upp 2 timmar tidigare för att hjäpa dom. Sen for jag till centralen för att plocka upp personalen och sen begav vi oss ner till Blekinge 🙂

Det är alltid ganska kul att vara på resande fot med tjejerna, samtalsämnena blir roliga och man lär verkligen känna varann 🙂 I ljungby plockade vi upp en till tjej och efter ca 7 timmar i bilen var vi framme 🙂

Vi hämtade ut våra band sen åkte vi in på området, OMG… vi äger hela stället! SÅ snyggt. Hade lite genomgång sen åkte vi hemmåt. Tyvärr bor vi ca 45 min från festivalen men det var inte mycket att göra. Vi stack till Coop och handlade frukost och onyttigheter sen hem för att mysa i stugan.

 

Nu är det alldeles tyst här och jag sitte och dricker mitt morgonkaffe. Detta inlägg har seriöst tagit 45 min att göra då allt har försvunnit 4-5 gånger. FINEST suger i bland.

 

I dag blir det till att starta upp festivalen, söka reda på alla band som ska sitta i vårt tält osv… Lina, Jimmie och Jocke kommer oxå ner så det ska bli kul! Ska se massor med roliga band och försöka njuta och inte jobba allt för mycket.

Nu blir det 4 dagar med jobb från 10 till 02 på natten så jag kanske försvinner från bloggandet ett tag 🙁

 

Vänner, bekanta, fiender och ni andra som både ringt, messat, mejlat eller hört av er på annat sätt. Jag har sett det men har inte haft tid att svara. Ta det inte personligen, jag hör av mig så fort jag får en ledig stund.

 

Rock´n Roll,

Marie 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *