Rålis x 2

Jo, jag började blogga igår, sen orkade jag inte ha en kinkig Nayomi klängandes runt mig och skulle natta henne istället. Sen vaknade jag mitt i natten lixåm…jag är sämst på nattning, somnar ju själv…

Igår firades nationaldagen i solen! Först tog vi en gårdsrunda och sandlådan, sen kom grannarna från deras löpingrunda och öppnade en grymt go Champagne för ca 1500kr! Riktig godis-bubbel 🙂

Muuums, sen vart det Rålis och det va så MYCKET folk!!! Halva stan hade samlats där och det va sång, dans, barn grejer, mat, bikinis, spännisar och en massa barn och hundar. En super dag hade vi. Marie kom förbi och jag fick höra allt om Spanien som ingen annan får veta, nää näää 🙂

Hungrig???

 Efter sol och spring grillade vi på gården, ovanligt va, hahahaha!

Det va sjukt jobbigt att gå upp idag och jobba imorse. I dethär vädret speciellt….Sen mötte jag upp min familj på Rålis idag. Jag har ju problem när det gäller smuts! Alltså fimpar, plåster, glas är ju bara ett par äckel grejer som täcker gräset på Rålis. Av alla arbetslösa så borde dom införa städning där. Det skulle ge jobb åt 10 pers hela sommaren! Ska ringa regeringen imorgon….

Iallafall så har jag fått ett ansikte på den där Pontus nu, två dagar i rad! En förkyld men trevlig prick 🙂 

Men nu ska ni få se vad min man gör på sin pappaledighet!!! Hänger på Rålis har sina anledningar när man har en flört-magnet till dotter! Först satt hon med pengar i handen, i knät på ena tjejen, sen tiggde hon mat och fick äta och sen pillade hon på allt dem hade på sig!

Amad vad har du lärt henne????!!!!

Och så får jag se ett FB inlägg med denna bild!  

Underbara familj! Min dotter har en väldigt go aptit och vill smaka på allt hon ser på. Sitter i knät på främlingar och äter upp Barrys korvar! Lille snutt…. 

  

Va o kollade på en fin lägenhet i samma hus på våning 6. Marie, du kanske är intresserad av att bli granne med oss? 43kvm, kommer gå strax under 3 mille tror jag. Tänk på alla grill och champagne fester du skulle kunna joina 🙂

Nu ska jag joina sängen och sniffa på min dotter!

Blöja på huvet 🙂 Ungefär så tycker vi om kvällens fotbollsmatch, it stinks! 

  

Kram!!!

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *