Helt utslagen…

Snart 30 och det känns! J*vla gamling haha! I tisdags var det premiär i butiken, och efterår var jag på afterwork med ett gäng från jobbet. Vi intog Josefinas matsal och sen avslutade vi i baren. Ett par mojitos och jag mådde som jag antagligen fötjänade igår…

Igår kväll var ingen ovanlig kväll: Vi grillade! Ikväll: Vi grillade! Imorgon: Vi kommer att grilla! GRILL is tha shit 🙂

Marie kom förbi en snabbis innan hon drog på bio med den gulliga killen O…, eller som jag kallar honom för ”The Baby Face”. Hade hoppats på att det sa klick där med tanke på att han är så go…men kanske för go o gullig för miss M?

Efter 3 intensiva jobbdagar och lite alkohol på det så har jag känt mig så trött. Idag vände jag på kakan och vi, jag, Amad + Champagne grannarna drog till Karlbergs hinderbana och körde en Spartan300 + hinderbanan! Jag körde totalt 350 repetioner och fuskade igenom hinderbanan på typ 10 minuter. Jag är så feg när det gäller höjder så det blev ett par hinder som jag struntade helt i 🙁 Får nog tuffa till mig lite…

Amad visar vägen för oss och min dotter dricker upp min bcaa 🙂

          

Ska kolla när jag tar min nästa PT timme, det var ett tag sen! Usch det är tufft! Men kul att se resultat! Såg att den PT jag körde med är med i Gladiatorerna, stackars dom som möter honom i hinderbanan, ajjj!

Familjen Antonsson va på middag ikväll, vi grillade som sagt och njöt av sällskapet! Ett par som vi umgåtts med en hel del och även varit i Thailand och Grekland med, softa och roliga 🙂

 

Jahha, nu är det helg alltså. Stan är tom på folk och Marie är i Spanien. Det blir nog ett par lugna dagar hemma framöver. Mycket träning för mig så jag kan glassa med en schysst bikini snart 🙂

Ha det bra gott folk och gör som mig: Njut av livets goda!

Nu blir det film och mys…

 

Kram Yaz

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *