WTF hände igår? VEM står på mitt huvud? ;)

God morgon….. elller? FY F*N…. vad hände igår? vem är det som står på mitt huvud? Shit vilken dag 🙂 Helt underbar!

Börjar med Nayomis 1 år kalas 🙂 Jag mötte upp Susanne och på vägen mötte vi upp Lina och Jia-Hwa  så vi kom tillsammans till OP16. Vi var bland de första men snart fylldes deras innergård med folk som ville fira denna lilla prinsessa 🙂

Yas och Amad hade dukat upp med massor med gottigheter 🙂 Smörgåstårta, chips, jordnötsringar, godis och så SJÄLVKLART CHAMPAGNE!! Så redan kl 15 tog man sitt första men som inte kom att bli det sista glaset skumpa 🙂

Yasmina och Amad hälsade alla välkomna 🙂

Efter smörgåstårtan skulle det serveras tårta och jag säger bara HERREJISSES!!! vilken tårta, helt fantastisk fin och god. Nästan lite synd att man skulle skära i den 😉

Tårtan var en riktig amerikans tårta kändes det som, den var hög och lite kompakt. Det var chokladmousse och hallon tror jag 🙂 Och det rosa på tårtan smakade bubbelgum.

Heeeeelt fantastik mat och tårta, tack så suuuuuper mycket för att jag fick komma 🙂

 

Presentbordet var som jag anade innan fullsmokat och hon fick allt mellan himmel och jord 😉 hehe…. Badbasänger, prinsessböcker, massor med kläder och så en egen stjärna i himmelen döpt till ”Nayomi the star” Den senare presenten fick hon av mig 🙂 Men tyvärr han ju inte allt komma. Jag hade fått mejlat ett certifikat att hon äger en i himmelen men i veckan kommer en karta och registreringen att den är hennes. Man får även ett tillhörande smycke.

 

Nayomi ville prova den ena bassängen på en gång 🙂 Hon är så söt!!!

Nayomi med mamma Yas!

 

När klockan var 18 cirka hade de flesta gått men några av oss var kvar och vuxenfesten började 🙂

Champagnegrannen aka Anders kom ut med shotsbricka 🙂 Suuupergod som var kryddad med kanel 🙂

Måååååånga skumpaflaskor gick det åt då alla ville Sabrera 🙂 Här visar först Amad prov på en perfekt sabrering sen även Juliette 🙂

Efter många timmar med familjen Osmans underbara grannar och Clara så klart 🙂 och massa konstiga samtalsämnen som varför jag är singel, Sune, Monopolgatan och 2 fingrar 😉 (väääldigt internt) så bestämde sig jag och Yamina för att dra vidare och möta upp de andra som gått ut efter CL 🙂 

Jag och Yas i taxin!

Vi började på Hotellet…. och det var nu allt började spåra…. *fniss*

Abbe kom förbi hotellet….

Då de andra var segare än segast så hann dom inte komma till Hotellet så jag och Yas sprang vidare ner till Sturekompaniet där de andra hade stannat för att vänta in oss 🙂

Det var en rolig kväll som är en lite suddig :/ Slutade som vanlig med mat på Pascha 🙂 Älskart!

 

Bilden nedanför bjuder jag på, jag ser ut som skit men tänkte lägga fokus på Abbe, asså tjejer… kolla in människans ögon. Han har bland de finaste ögonen jag sett!

TACK ALLA FÖR EN DÖROLIG DAG OCH KVÄLL!!

I dag tänkte jag tvätta nu på morgonen, vet inte om jag kommer orka. Kl 13:30 ska jag vara hos Susanne och vara barnvakt i 2 timmar åt lilla Noah 🙂

Kvällen är halft planerad, jag ska ev hem till någon… om det är smart? näää antagligen inte….

Må väl,

Marie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *