Gourmet middag @ osmans mansion

OOOOHHHH vilken grym jävla kväll alltså! Vi hade besök av en mästerkock, en grym sådan, som bara ställde upp på att laga en 3-rätters first class middag medans jag fick sitta och titta på! 1000 tack Marie!!!!! Jag vet inte hur jag ska kunna betygsätta denna fantastiska kulinariska upplevelse, men jag säger: Halv 8 hos mig – släng dig i väggen!

🙂

 

Jag är mätt och lycklig, min man är mätt och ligger däckad på soffan…han får nog stanna där hela natten tycker jag!

Vilken tur att kvällen blev som det blev, hade inte velat ha ett annat avslut 🙂

Måste dock säga att efter hummer-förrätten, risotto & kykling varmrätten och after eight efterrätten är jag i mathimlen. Sen bjöds det även på en fin Champagne som Amad sobrerade med grannens sobreringskniv, och rödvin till varmrätten plus ett härligt sällskap….

TACK!

Jag piggnade till efter en dusch. Min man snarkar på soffan, min dotter i sängen och min hund under köksbordet…underbart!

Imorgon blir det kalas!!! Ska sova nu så jag har krafter för mini duracellen 🙂

Kramar Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *