Det är ingen vanlig dag…..

…… för det är NAYOMIS födelsedag, hurra, hurra, hura 🙂 OMG vad tiden gått fort, redan ett år sen Nayomi föddes, gullungen! Hon är en av de absolut sötaste barnen jag vet. Hon är underbar! Och i dag ska hon firas ordentligt. Tyvärr har ju inte min present till henne hunnit komma än då den ska skeppas från United states of America 🙁 Synd men inte mycket att gör! Slår vad om att den kommer på måndag bara för att…

Kl 15:00 är man bjuden på kalas och de ser jag fram emot. Temat är prinsar och prinsessor och jag ska ha en tiara på huvudet och en rosa klänning tror jag. Senare på kvällen är det vuxenfest 🙂 🙂 wohoooo…. Tro tom att Amad och Yasmina vill gå ut, OM de får barnvakt *hoppas, hoppas* Det var länge sen vi var ute allihopa och idag vore ett ypperligt tillfälle 🙂

Men…. lite om i går 🙂 Jag hade ju som sagt tidigare gett Amad en 3 rätters middag lagad av mig i present när han fyllde år. Jag menar…. vad F*N köper man till någon som har ALLT och har han inte det så köper han det själv!! Då kom jag på att jag ville skämma bort familjen Osman med massa god mat och dryck vilket jag vet att dom uppskattar samt att ett ALLTID är Amad som får laga mat när gänget ska ses.

Så i gå var det dags, menyn som jag komponerat ihop var:

Förrätt: Ungsgratinerad färsk hummer. Dryck: Champagne

Huvudrätt: Kantarellrisotto med Kycklingfile. Dryck. Rödvin (rioja)

Äfterrätt: After Eight Cheescake. Dryck: Cafe Latte.

Amad hade ju som han alltid gör på fredag varit och kört Combat så medans han var där var jag och Yas hemma och jag förberedde.

Här är hummern som väntas på att åka in i ungnen 🙂

 

När Amad kom hem och såg vad han skulle få trodde jag nästan att han skulle sätta i halsen 🙂 Gott betyg!! Jag tog fram Champagnen ur kylning och Amad såg sin chans att få sombrera. Sombrera är för er som inte vet om det ett ”sätt” att öppna en Champagneflaska. Man använder sig utav ett svärd och typ smäller upp den. Det är inte svårt om man kan men har man inte gjort de förut ska man INTE prova på en dyr flaska 😉 Har man otur spricker hela flaskan.

Amad tar satts:                                                   Poff…. korken flög… heeeeela vägen till centralbadet 🙂

Ingen press Amad, den kostade bara 479 kr 😉 hehe….

Enligt mig en helt perfekt sombrering!!!

Amad och Yasminas granne är Champagneexpert så vi delade med oss av ett glas till han och hans fru 🙂 Dom tyckte om det!

Förrätt:                                       Varmrätt:                                   Efterrätt:

Nayomi var helt underbar hela kvällen, lite kinkig i början men efter att ha sovit 2 timmar var hon go och glad igen. Hon ville komma till mig hela tiden 🙂 jag njöööööt! Hon fick smaka på min risotto och hon ÄLSKADE den… hahaha…. bara gapade och sträkte sig efter skeden hela tiden. Om hon tyckte den var god så har jag verkligen lyckats 🙂

Efter MASSOR med mat (hur fan fick du i dig allt Amad?) och massa dricka kändes det tungt i kroppen, man var i total matkoma slutade det med att jag och Yas satt vid köksbordet och småpratade om ALLT!! Hahaha, våra samtalsämnen kan verkligen vara hur roliga, konstiga och hur snuskiga som helst…. *fniss* (det som händer och sägs på OP16, stannar på OP16;)

Så här hittade vi Amad:

 

Super tack för en jätte trevlig kväll, måste göras om väldigt snart 🙂 

 

Nu ska jag äta klart min frukost som jag kämpat med hela detta blogginlägg 🙂 Kaffet har säkert svalnat men vad gör det om hundra år!

Önskar er ALLA en trevlig helg!

Marie

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *