Lunchtränat: Shape!

Nu har jag varit och tränat på lunchen, jag körde Shape! Herrej**lar vad jobbigt det var… pust asså! Jag är ju inte ett favvo av styrketräning så har ju slarvat en hel del med det senaste året (åren) hehe… så nu skakar det bra i benen på mig 🙂 Men en skön känsla!

Sitter och äter Sushi framför datorn och inväntar ett telefonmöte jag ska ha kl 14:00…

Träffade ”mistery guy” som snabbast i dag, vi sprang in i varandra och det kändes lite konstigt…. han var lika fin som vanligt men jag var nog lite reserverad, tror han märkte det :/ Men vad fan??? jag pallar inte om det bara är jag som ska ligga på hela tiden (och då menar jag inte ordagrant LIGGA på 😉 hehe…  Vill man så hör man av sig, och inte ”glömmer” inte ”hinner” eller inte har ”tid” man tar sig tid och vill om man är intresserad på riktigt… så de så!!! He´s not that into you…. Se filmen vettja, man lär sig både ett och annat 🙂

Men han blev uppriktigt glad när vi konstaterade att vi kommer att ses igen i dag som snabbast… humm… weird!

I kväll blir det Combat med Amad, fy fan.. jag som redan skakar i benen. Måste fylla på med mycket mat idag och mellanmål så jag orkar! Annars är inte kvällen planerad, ganska skönt att ha det så oxå 🙂

 

Kram,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *