Mina hudvårds favoriter

Jag har fått många frågor om min hud den senaste tiden och hur jag sköter om den. Jag har sällan finnar och använder nästan aldrig puder eller foundation, tycker om att låta huden ”andas”, men hemligheten bakom tror jag är rengöringen och vilken livsstil man har.

Rök, alkohol och STRESS förändrar ju huden mycket, och även uttorkning. Under graviditeten hade jag inga som helst problem, men efter, första amnings veckorna kom inte bara bröstmjölken ut, alla finnar tittade fram och jag blev flottig. Men jag har alltid haft bra hudvård till min hjälp, och det är inga komplicerade steg.

1) Rengöring (ansiktservetter funkar också, och när det är kris tar jag min dotters våtservetter!)

2) Ansiktsvatten och/eller ett serum

3) Ansiktskräm dag + natt

4) Ögonkräm, 2-4 grr/veckan

5) Peeling, 1-2 grr/veckan

6) Ansiktsmask, 2-4 ggr/månad

7) Vatten-spray, bra när man flyger mycket, återfuktar och fräschar till! Evian flaskan

Jag kör 1+2+3 dagligen, just nu kör jag serumet istället för ansiktsvatten för min hud är så torr. Serumet ska även ta bort lite fin-fina linjer. Man kan köpa ett ansiktskräm som funkar både som dag och natt, men jag är lite petig och vill ha olika. Mitt ansikte är viktigt för mig 🙂

 

Ansikstrengöringen löddrar!

 

Biotherm har jag använt länge och bytt lite inom deras serier. Sen bytte jag till Nr7 som jag suktat på ett tag. Nu tror jag att det kan köpas i Sverige också. Jag är super nöjd! Använder rengöring + serum + dag&natt krämen. Biotherm har jag kvar och kör nu peeling, ansiktsmask + vatten och ögonkrämen.

 

Det var tack vare min mamma som faktist introducerade mig till bättre hudvård när jag i 13 års åldern hade ett pizza face. Rätt vanligt i den åldern, men jag lärde mig att göra rent huden så försvann dom flesta bölder och fettet från fejjan 🙂

Som ni ser så är det enkelt, rengöring a och o för mig, inget kladd på vardagar i ansiktet förutom lite solpuder på kinderna och så tänker jag på att köpa vård som passar just min hud!

Lycka till 🙂

 

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *