Jag lever, mår bra och lite Bilder :)

Jag lever och är hemma på svensk mark… shit, jag var bra nervös i söndags att mitt plan inte skulle gå hem på måndagen pga åskmolnet så jag tittade upp både hyrbil och tåg. Tuuur att jag slapp!! Däremot ligger ju min Madrid resa nästa torsdag illa till 🙁

Hur som så har jag haft det bra 🙂 Den senare delen av veckan var bäst, då var det kanon fint väder.

Lovade lite bilder då jag glömt kameran och NEJ Yasmina, min Mac har inte den funktionen att man bara kan sticka in minneskotet i datorn 🙁 minus för mac. Min Hp som jag har på jobber har det.

Så här fint är det iaf:)

 

Jag spenderade mestadels de soliga dagarna som ni ser på översta till höger 🙂 

Mycket jordgubbar blev det 🙂

Massor med olika mat, spanskt blandat med andra nationaliteter 🙂

 

Övert till vänster är en förrätt som jag och mamma fixade i ordning, avokado med aioli och rödlök med jumboräkor och citron. Sen hade vi bröd till oxå 🙂 Till höger ser ni min Paella jag beställde in som jag tidigare skrivit om 🙂 Och sen jätteglaset Sangria!


På lördagen var vi på marknad 🙂 Vi var uppe så tidigt så ingen hade hunnit komma vilket var super skönt. Man kunde i lugn och ro strusa runt och faktiskt se vad de sålde…. en timme senare så var det knökfullt med folk.

 

Havet 🙂

 

På flygplatsen gick jag i godan ro ensam och besökte såklart tax freen. Jag brukar inte handla där då jag inte orkar trängas, inte orkar prova eller fråga men denna gång gjorde jag det 🙂

Jag har huuur länge som helst använt Loreals marscara, se nedan. Den kostar i sverige runt 150 spänn. Här fick jag två för 20 euro och en kajal så då slog jag till.

Jag köpte även en parfym 🙂 Jag har i 6 år använt samma med undantag att jag provat andra men alltid gått tillbaka till min favorit som är Lancomes Hypnose, den är så jag och jag kommer aldrig släppa den 🙂 Men jag har faktiskt suktat lite på en annan, amor amor som jag tycker påminner om Hypnose på de sättet att den är kryddig. Jag är inte ett fan av cirtus och blomdofter, det passar inte mig utan jag vill ha lite tyngre dofter.

Hade på mig den i dag för första gången och 2 st på jobbet sa att den luktade jätte gott 🙂 Men fortfarande släpper jag inte Hypnose 🙂


Kom hem igår kväll vid 20 tiden och var super trött och hungrig. Åt på Burger King på flygplatsen och drack en Starbucks kaffe men det var ju vid 13 tiden. Packade upp och sen lagade jag Falukorv och makaroner 🙂 super gott!

Orkade inte blogga igår och i dag har jag försökt på förmiddagen men jag tror finest haft någon bugg (mycket sånt nu) så jag kunde inte få med bilderna 🙁

Min dag har gått och varit grymt bra, var uppe redan vid halv sju vilket är tidigt för mig 🙂 Var hos gyn…. JA JAG E JU TJEJ!!! fick recept på nya P-piller och passade på att testa mig (INTE FÖR ATT JAG BEHÖVER, KÖR SÄKERT OCH ANVÄND KONDOM) Kom till jobbet och hade massor av mejl varav 77 st som var viktiga och – to do grejjer! Hämtade ut mina G-star brallor som varit på lagning och jobbat undan massor 🙂 Känns så skönt med sådana dagar. I morgon ska jag träna på lunchen tänkte jag 🙂 Ska börja med det nu när det är fint väder på kvällen, inge roligt att gå in och ställa sig i ett källargym då. Däremot ska jag faktiskt köra 2 pass i morgon då jag på kvällen ska gå på Amads premiär av nya Combat releasen 🙂 Torsdag blir det oxå träning lunch och fredag på kvällen 🙂

I kväll har jag varit på ett hemligt uppdag *fniss* för hoppningsvis går det vägen men vill inte säga något än!!

 

Just de…. jag sumpade det 🙁 DONT ASK!!!!

Yasmina- vilka underbart vackra bilder 🙂 ni är ju sååå fina!! Och såklart vi ska ta nya bilder till bloggen!

Må väl,

Marie


 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *