Slingor & Volym

ÄNTLIGEN är mitt sommarhår fixat 🙂

Blev klippt av Amads syster som har salong Hair Fair ett stenkast hemifrån. Jag går inte till någon annan för att hon kan mitt hår, vet min stil och vet hur hon ska framhäva mitt ansikte på rätt sätt! Slingor i guld och klipp i volym. Tack Evin, jag är super duper nöjd! (som vanligt!)

Annars då? Marie, du är saknad! Men jag tycker att det är bra att du är borta från alla måsten. Även om vädret suger ibland så är det ett sätt att koppla av när man är hemifrån! Jag har ett flexibelt jobb och som idag så har jag varit hemma och tagit 2 jobbsamtal och ett par mail. Men så underbart att kunna välja sina dagar. Men även om jag varit hemma så finns ju alla måsten hela tiden. Och hade vi valt att åka iväg en lång weekend så hade man slappnat av mera. Dock så har jag eller vi tillräckligt att fixa inför kalaset plus att jag åtagit mig extra jobb som styrelseordförande, fixade krukorna på gården och imorgon ska alla växter inhandlas!

Palmer, stora krukor och mycket grönt står på inköpslistan!

Jag har lite ångest alltså…Min mamma blev opererad igår på Sofiahemmet. Idag blev hon hemskickad och nyss kom samtalet från pappa att hon är på akuten i Huddinge! Shit 🙁 Min mamma…och så kan jag inte göra ett skit. Det är åt helvete alltså. Tydligen mår hon ”okej” med stora smärtor och svårt att andas, så jag ber till Gud att hon ska bli bra!!!

Fredag imorgon! Vi ska fira Amads mamma som fyller 60 år den 24 maj! Grillning och tårta på gården. Ska bli väldigt trevligt! Ingen stor party pingla till svärmor och det ger jag tummen upp för! Det är alltid mysigast att bara kunna vara på hemmafronten och fira tillsammans i den takt man vill 🙂

Ska köpa tårta från Vetekatten. Dom är nummer ett på sånt! Vi beställde smörgåstårta till nästa helg, 2 skagen och en rostbiff. Det kostar, men det smakar götti!

Gott folk, ha det bäst!

Gottegrisen Amad….Jag har lärt mig att säga nej! Till glass alltså!

Kram Yaz

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *