Pepparkaka i ansiktet, blek skumtomte på kroppen…;)

Hehe… nää då så farligt är det inte 🙂 Vaknade sent som tusan i dag, somnade inte fören efter två i natt, kunde inte somna. Låg och vred och vände mig som tusan, hade AC på 16 grader då det var galet varmt i mitt rum.

Direkt när jag var klar så drog vi iväg in till lilla byn Torreveija, mamma och pappa ska köpa en ny bil så vi var runt på lite olika bilaffärer 🙂 Tror vi hittade en bra. Nu har dom en liten ford fokus vilket är grymt här nere men den har inget utrymme för bagage och när hela min tjocka släkt ska vara här blir det lite knepigt. En Citroen C5 blir det nog 🙂

Kom hem och då öppnade sig himlen 🙂 Strålande sol och klarblått så jag och mina föräldrar bytte om och stekte lite 🙂 Jag är seriöst PEPPARKAKA i ansiktet, det gå på 1 sekund, men kroppen hänger inte riktigt med. Men massa färg har jag iaf fått idag 🙂

Snart ska  jag in i duschen, vila en stund sen ska vi grilla färsk tonfisk 🙂 sååååå gott!!

Ha en bra kväll!

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *