Fridays on tuesdays :)

Dagen har varit underbart intensiv! Malmö + skånska + skitväder…Avslutade kvällen på torget, det heter Yellow Mellow nånting, ett av 8 ställen som erbjuder att sitta utomhus med värme såklart och god mat. Servicen i Malmö är 100 gånger bättre än hemma! Dom ler, tar emot oss och servar oss. Fattar inte den spydiga attityden vissa servitriser har i Stockholm, killar och tjejer. Dom tror att dom är något bara för att dom serverar mat på ett fancy ställe. Men ursäkta: Jag betalar för att sitta här! Jag ger dig en del av din lön! Jag vill få min mat, bli servad och känna mig välkommen! Så kan jag känna ibland för vissa idiot servitriser!

Grrrr…..

Det blev iallafall middag, rosé och väldigt trevligt sällskap 🙂

Sen gick vi vidare till Fridays och tog några drinkar. Få se vad huvudet säger imorgon……

 

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *