Ordförande + Yaz = Sant!

Nu är jag inte bara mamma, fruga, chef eller en tokig granne…Jag blev ikväll utvald till att vara ORDFÖRANDE 🙂

Jag kanske har tagit lite vatten över huvudet? Problemet med mig är ju att jag gillar att ge mig ut på djupt vatten. Det är så jag har lärt mig att simma och tagit mig till olika framgångs kapitel. Ibland lyckat, och ibland åt skogen, men jag gillar att riskera lite. Denna gång har jag en ganska säker flytväst, och till vice ordförande valdes en av mina favvo grannar: Champagne grannen 🙂

Jag hade hoppats på nästa möte hos honom nära till hans ”lilla” vinkyl eller Champagne förråd! Next time?!

Jahha, nu kan jag inte smygrasta Barry på gården längre, haha! Eller tvärtom? Hmm…

Idag har jag suttit på möten 80% av dagen och kom hem efter en stor förhandling som inte gick i mål ännu…Imorgon bär det av till Malmö + onsdag och sen hem. Klippning står högst på to-do-skönhetslistan! Kort? Långt? Lugg? Mörkt? Ljust? HJÄLP!

Sen är det massor med annat som är inplanerat, ska fixas, beställas etc till Nayomis 1 års kalas 🙂

12 dagar kvar…

Kram Yaz

 

Kolla drak-dräkten!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *