Utmaning på Ikea!

Inledde dagen med en sväng till Ikea. Har inte varit där på år och dar, men det var precis som igår: BAAAAARN överallt, plastigt och rörigt och samma grej som det alltid är, hets! Aja, vi tog åxå en fika på barnavdelningen och gick därifrån med täcke och kudde till Nayomi. Det är det enda vettiga dom har som är värt mödan att ta hem: Textil på barnavdelningen!

Om man är osäker på sitt förhållande och vill veta om det brister eller håller för framtiden, så är mitt tips att dra till Ikea! Helst en lönings lördag vid kl 12 ungefär. Ät inte lunch innan, gå runt i cirklar tills ni komer till BOKHYLLORNAs plats. Köp en ni gillar. Väl hemma monterar ni monstret tillsammans. Klart att det saknas en skruv. Klart att det är en repa på framsidan. Klart att det inte går att montera som bilden anvisar, och klart att efter halva monteringen inser man att baksidan är framåt och framsidan är bakåt. Bara att montera isär och börja om…Det är ju trots allt en Ikea möbel vi tjafsar om…

OM ni lyckas lösa en Ikea möbel utan att bli osams under hela processen, och även kunna se varandra i ögonen därefter. Grattis! GIFT er! Och om bokhyllan står klar är det bara en bonus! (Om inte så ta inte detta så seriöst, jag vill helst inte bli stämd för falska grunder om Ikea + äktenskap, men det ligger ngt i det, eller hur?!!)

Aaaah, hemma! Tur att vi köpte sängen till min dotter från Brio. 8 skruvar, 8 hål, 5 bitar, under 5 minuter att montera! Nu hoppas jag att prinsessan inte känner någon ärta och sover i SIN säng från o med nu!

En tidig födelsedagspresent från mamma o pappa + mormor och morfar! TACK!!!

Jag som hade hoppats hinna träna idag i mina NYA tränings-skor och tights från Adidas! Kanske imorgon då 🙂 Måste ju prova skorna på riktigt!

    

Mamma mia! Marie – dina bilder från spanien är ju groteska, fy på dig! Fasiken alltså, ha så kul! Kör en SS varje dag 🙂

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *